17.8 C
Chania
Wednesday, May 1, 2024

Συνεχίζεται η προσέλευση πολιτών στον Ιερό Ναό Αγίας Μαγδαληνής στη Χαλέπα | Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Ημερομηνία:

Χιλιάδες πολίτες έχουν περάσει μέσα σε ένα μικρό χρονικό διάστημα από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαγδαληνής στη Χαλέπα όπου βρίσκεται η σωρός του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Οι πολίτες, περνούν από την εκκλησία, ανάβουν ένα κερί και γράφουν τα μηνύματά τους σε βιβλίο που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο της εκκλησίας, για τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Μετά, εισέρχονται εντός της εκκλησίας για να αποτίσουν ένα τελευταίο φόρο τιμής στο νεκρό και να συλληπηθούν τους συγγενείς.

Το πλήθος διαρκώς ανανεώνεται και θα συνεχίζει να καταφθάνει έως τις 13.30 οπότε και θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία την οποία, θα παρακολουθήσουν πλήθος επισήμων και απλού κόσμου.

Με βάση το πρόγραμμα, η σορός του πρώην πρωθυπουργού θα τεθεί το πρωί σε λαϊκό προσκύνημα που θα διαρκέσει έως τις 13:30. Στις 15.00 θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την τελευταία του κατοικία στο Αργουλιδέ όπου θα θαφτεί δίπλα στη γυναίκα του Μαρίκα.

Να σημειώσουμε ότι στην εκκλησία υπήρξε άγημα του στρατού ξηράς, του ναυτικού και της αεροπορίας που απέδωσε τιμές ενώ στην περιοχή υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία.

Τέλος να αναφέρουμε ότι αύριο, μετά από απόφαση του Δημάρχου Χανίων, το 90 Δημοτικό Σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ