12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

ΣΥΡΙΖΑ Χανίων: Σχετικά με τις παραιτήσεις

Ημερομηνία:

Ανακοίνωση Ν.Ε. Χανίων ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με ανάρτηση τοπικής ιστοσελίδας:

Με έκπληξη αλλά και με θυμηδία μάθαμε από τοπικό site ότι ο κ. Μπατσαρισάκης Παναγιώτης «παραιτήθηκε από  μέλος της … Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ» .

Φαίνεται ότι η έλξη για τα «πέντε λεπτά δημοσιότητας» είναι ακατανίκητη! Και ότι στις μέρες μας η πολιτική συμπεριφορά συγχέεται ακατανόητα με το life style.

Δεν εξηγείται αλλιώς πώς είναι δυνατόν να φαντασιώνεται κάποιος χωρίς αιδώ τη συμμετοχή του στο ανώτερο κομματικό όργανο του Νομού επιδιώκοντας μια πρόσκαιρη, θλιβερή, και σίγουρα αμφίβολης αξίας αυτό-διαφήμιση .

Οι προσωπικές επιλογές στην Αριστερά ήταν και θα είναι υπόθεση ζωής και γι αυτό συχνά οδυνηρές. Δεν μπορούν να υποκύπτουν σε κανόνες πολιτικού ή αγοραίου marketing.

Για την ακρίβεια, ενημερώνομε ότι ο παραιτηθείς είχε εγγραφεί ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ λίγο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου και ότι η μοναδική μέχρι σήμερα «συμμετοχή» του ήταν στις προκριματικές εκλογές για το σχηματισμό του τοπικού ψηφοδελτίου όπου έλαβε μηδέν (0) ψήφους προτίμησης.

Η προπετής ανακοίνωση παραίτησης από ένα όργανο στο όποιο ο παραιτούμενος ουδέποτε υπήρξε μέλος, θέτει, ελπίζουμε, και τα όρια στο γαϊτανάκι εντυπώσεων με το οποίο επιχειρείται να δοθεί η εικόνα ότι «φυλλορροεί» ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ.

Καιρός είναι να ασχοληθούμε με τα πραγματικά σοβαρά θέματα εν όψει των εκλογών!

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...