25.8 C
Chania
Sunday, June 30, 2024

Σχολή αναρρίχησης βράχου αρχάριων από τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων

Ημερομηνία:

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων ανακοινώνει προς τα μέλη των ορειβατικών Συλλόγων της Κρήτης ότι θα πραγματοποιήσει Σχολή Αναρρίχησης Βράχου Αρχαρίων τους μήνες Μάιο και Ιούνιο του 2011.

Η Σχολή θα διοργανωθεί βάσει του Νέου Κανονισμού Εκπαίδευσης που έχει θεσπίσει η Ε.Ο.Ο.Α.. Η Σχολή αυτή απευθύνεται σε νέους και νέες που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αναρρίχηση, αποκτώντας γνώσεις και τεχνικές, ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν με ασφάλεια αναρριχήσεις σε οργανωμένα ή μη πεδία.

Η διάρκεια της Σχολής είναι συνολικά 10 ημέρες, το αναλυτικό πρόγραμμα της Σχολής θα διατίθεται στα γραφεία του Συλλόγου την πρώτη εβδομάδα του Μαΐου.

Τα βασικά δικαιολογητικά για τη συμμετοχή στη Σχολή πρέπει να κατατεθούν στην γραμματεία του Συλλόγου μέχρι και την Παρασκευή 20 Μαΐου 2011. Η έναρξη της Σχολής έχει καθοριστεί να είναι η Παρασκευή 27 Μαΐου 2011, οπότε θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης των συμμετεχόντων.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως 23:00, τηλ. 28210 44647 και 28210 54903 (φαξ), στο κιν. 6932417040 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τριπλάσιες από τον μέσο όρο 14 ετών, οι εκτάσεις που κάηκαν έως τώρα τον Ιούνιο

Καταστροφικές ήταν, έως τώρα οι συνέπειες του καυτού Ιούνιου...

Τσίπρας σε Κασσελάκη: «Αν θες να δοκιμάσεις έναν άνθρωπο, δώσε του εξουσία – Δεν μετανιώνω που παραιτήθηκα»

Στην τελετή αποφοίτησης του Koc University στην Κωνσταντινούπολη μίλησε ο Αλέξης...

Φωτιά στην Παχιά Άμμο της Παλαιόχωρας

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική από φωτιά που εκδηλώθηκε αργά...