24.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Σχόλια στην τοπική επικαιρότητα

Ημερομηνία:

ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ο κ. Πρόεδρος

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου πολιτεύεται ασυστόλως, όπως και άλλοι από τα ακόλουθα του χθες.

Ο κολλημένος στο χθες είναι κολλημένος και όταν το φαινόμενο συμβαίνει στην περιοχή του κρανίου, το κόλλημα είναι αθεράπευτο.

Βγήκε να καταγγείλει την «απογοήτευσή» του για τα λεγόμενα Σταθάκη όσον αφορά την φορολογία των εμπόρων παραβλέποντας την ολοκληρωτική αλλαγή του οικονομικού πλαισίου στο οποίο κινείται σήμερα η ΑΓΟΡΑ.

Κύριε πρόεδρε πρέπει να επιλέξετε ή παπάς – παπάς ή ζευγάς –ζευγάς ή πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ή παρακλάδι του παρελθόντος που μας οδήγησε ως εδώ.

Η Εθνική Τράπεζα και οι εξυπνάδες της

Στο μήκος κύματος της συγκυβέρνησης κινήθηκε η διοίκηση της ΕΘΝΙΚΗΣ, με τα όσα είπε στις εκδηλώσεις της, στα Χανιά.

«Είμαστε σε περίοδο Ανάπτυξης και θέλομε σταθερότητα».

Βρε τι μας λέτε φάγατε ήπιατε και συνεχίζεται να προκαλείτε τη νοημοσύνη μας.;

Πέραν τούτων η ΕΘΝΙΚΗ έχει μια τακτική άξια να περιγραφεί τουλάχιστον όπως την γνωρίσαμε:.

  • Χανιώτης που έπεσε στο υποκατάστημά της στην Κορωναίου με αφορμή τις καρέκλες αναμονής και εξάρθρωσε τον ώμο του περιφρονήθηκε χωρίς όχι μόνο να ενδιαφερθούν αλλά και στη συνέχεια διέψευσαν το γεγονός.
  • Σε μας τους ίδιους δεν απέδωσαν την αμοιβή που όφειλαν στον ΚΡΗΤΗ 101,5 FM για τη συμμετοχή του στην κοινωνική δράση της τράπεζας στα Χανιά.
  • Λίγες μέρες πριν έλθουν μοίρασαν επιλεκτικά χρήματα με τη μορφή διαφημιστικών καταχωρήσεων σε επιλεγμένα ΜΜΕ. «Παλιά μου τέχνη κόσκινο».

Κύριοι τρέμετε και φοβάστε όπως « ο διάολος το λιβάνι» τον ερχομό του ΣΥΡΙΖΑ και αναλαμβάνεται πρωτοβουλίες…

Υπερασπιζόμενοι τα κεκτημένα σας που είναι η ζωή μας.

Όπως και ο κ. Σάλλας της Πειραιώς που «συνεχώς κινείται» και φτάνουν τώρα οι λυπητερές από το Λονδίνο όπου παρέδωσε τα δάνεια των πελατών του.

Αδίστακτοι, για να επιβιώσουν σε βάρος μας. Έως πότε;

Χωρίς ένα δρόμο της ανθρωπιάς η Κρήτη

Η Κρήτη η πιο εύπορη περιφέρεια, που προσφέρει τα μέγιστα στην οικονομία της χώρας, πληρώνει καθημερινά φόρο αίματος, με το απαράδεκτο οδικό δίκτυο που διαθέτει.

Αν δεν ξεσηκωθούμε όλοι και να αγωνιστούμε, δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τίποτα.

Είναι δική μας υπόθεση να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να εγκληματούν αδιαφορώντας για την ίδια την επιβίωσή μας. Φτάνει πια τόσο αίμα στη άσφαλτο.

Εταιρείες συνεταιριστικής μορφής η λύση για τις ενεργειακές εκμεταλλεύσεις στο νησί

Παλιά θέση της εφημερίδας μας ήταν ότι μπορούμε και πρέπει να είμαστε εμείς οι διαχειριστές στις πλουτοπαραγωγικές πηγές του τόπου μας.

Εμπρός λοιπόν για συνεταιρισμούς ή εταιρείες Λαϊκής Βάσης.

Ας πάρομε στα χέρια μας ότι μας ανήκει.

Συγχαίρομε την πρωτοβουλία της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης και χαιρετίζομε τις αποφάσεις.

Νίκος Α.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ