25.8 C
Chania
Monday, May 20, 2024

Σχόλια στην τοπική επικαιρότητα

Ημερομηνία:

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την προσφορά της ΠΑΓΚΡΗΤΙΚΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ στο Νοσοκομείο μας.   Μεγάλες ποσότητες ιατρικού και φαρμακευτικού υλικού προσέφερε η ΠΑΓΚΡΗΤΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ στα νοσοκομεία Χανίων, Ρεθύμνου και στο ΠΑΓΝΗ.

Οι Κρήτες αδελφοί της Αμερικής ευαισθητοποιήθηκαν μετά από την είδηση ότι στα νοσοκομεία της Κρήτης υπήρχε ακόμη και έλλειψη από γάζες και ανταποκρίθηκαν πλουσιοπάροχα.

Το ερώτημα είναι γιατί οι διοικήσεις των Νοσοκομείων δεν ευαισθητοποιήθηκαν ούτε για ένα δημόσιο ευχαριστώ για να μην θίξουν την υπόληψη της Κυβέρνησης που υπηρετούν;

Στη Λεωφόρο Καζαντζάκη της πλήρους ασυδοσίας

Που συζήτηση για όριο ταχύτητας στην μεγάλης κυκλοφορίας Λεωφόρο Καζαντζάκη.

Ειδικά στην ευθεία από Άγιο Στυλιανό οχήματα παντός τύπου απογειώνονται. Είναι φορές που νομίζεις ότι θα σου φύγει το κεφάλι κυρίως από μηχανές οι οποίες όλες τις ώρες πάνε με φουλ τα γκάζια.

Μπορεί η Τροχαία να κάνει πότε πότε την εμφάνισή της μπας και συμμορφωθούν ορισμένοι και συνειδητοποιήσουν ότι μένουν άνθρωποι στην πυκνοκατοικημένη περιοχή;

Τις νυκτερινές ώρες το κακό περισσεύει

Από τα μεσάνυκτα και μετά σχεδόν κάθε βράδυ Λεωφόρεος Καζαντζάκη και ΒΟΑΚ έως τον κόμβο Βαμβακόπουλου η περιοχή μετατρέπεται σε «γύρο του θανάτου» με τις μηχανές να μουγκρίζουν ολες μαζι στο φουλ

Η ηχορύπανση σε ολο της το μεγαλείο

Εκεί κατά την Τροχαία δεν ακούνε δεν βλέπουν μόνο πρόστιμα και κλήσεις να μοιράζουν και να παίρνουν πινακίδες ξέρουν;

Η πρόληψη και η προστασία των πολιτών κατά την άποψη μας είναι το πρώτο

Ας δώσει λοιπόν ένα τέλος στον εφιάλτη της περιοχής που περιγράψαμε παραπάνω.

Μπορεί; Ίδωμεν!

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
Κίνδυνος Θάνατος

Δεν είναι η πρώτη φορά που ασχοληθήκαμε δυστυχώς με ένα θέμα που κανονικά θα είχε λυθεί με την πρώτη αναφορά μας.

Που ξανακούστηκε βενζινάδικο να μετατρέπεται μόλις βραδιάσει σε χώρο συνάντησης και στάθμευσης Έλευσης τουριστικών λεωφορείων που περνούν μέσα από τις αντλίες.

Με ανοικτές χωρίς απαγορευτικές αλυσίδες στις εισόδους του είναι ένας χώρος με αέναο δράση…. Κι αυτό στην μεγάλη (ευθεία της Λ. Καζαντζάκη ) απέναντι από τον Άγιο Στυλιανό.

Θα ενδιαφερθεί κανείς αρμόδιος να περιορίσει ή να εξαλείψει τους κινδύνους που ελλοχεύουν για τους περίοικους που έτσι κι αλλιώς δεν αφήνονται ούτε λεπτό στην ησυχία τους;

Ν.Α.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ