19.8 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Σύγκρουση Αντιδήμαρχου Χανίων Μιχάλη Βλαχάκη με ειδικό σύμβουλο Δήμαρχου Χανίων Μιχάλη Αρτεμάκη με αφορμή ένα πρωταπριλιάτικο αστείο για τη Fraport

Ημερομηνία:

Ούτε για πρωταπριλιάτικο αστείο δεν είναι αυτά που συμβαίνουν με τη Fraport στα Χανιά.

Αυτό έκανε ξεκάθαρο ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Μιχάλης Βλαχάκης στον ειδικό σύμβουλο του Δήμαρχου Χανίων και γνωστό υποστηρικτή της παραχώρησης του αεροδρομίου Δασκαλογιάννης στη γερμανική εταιρεία κ. Μιχάλη Αρτεμάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Αρτεμάκης έγραψε σα πρωταπριλιάτικο αστείο στον λογαριασμό του στο facebook ότι:

“Η fraport αποφάσισε να κλείσει το αεροδρόμιο “Daskalogianis” από 1η Απρίλη επ’ αόριστον, εξ αιτίας οτι ξεκίνησαν ξανά οι πτήσεις της Ryanair?”

Η απάντηση του κ. Βλαχάκη στο “αστείο” ήταν:

“Μιχάλη αντί να “ξοδεύεις” τόση φαιά ουσία καθημερινά αμπελοφιλοσοφώντας για την κεντρική πολιτική σκηνή ή να ειρωνεύεσαι τις σοβαρές αναλύσεις περί κηδεμονίας του τουριστικού ρεύματος από την Fraport Greece στα Χανιά, προτιμότερο θα ήταν να αξιοποιούσες την εργατικότητα & την παραγωγικότητα σου, που προσωπικά αμφιβάλω εάν διαθέτεις, στην διατύπωση προτάσεων που θα βοηθούσαν αναπτυξιακά το Δήμο Χανίων.”

Πάντως, από τον κ. Αρτεμάκη δε δόθηκε συνέχεια αφού αρκέστηκε να πει:

“…μάλλον δεν γνωρίζεις τις προτάσεις μου ……τα υπόλοιπα δεν σχολιάζω ……σεβόμενος καποια πράγματα….”

Να υπενθυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες ο Αντιδήμαρχος Χανίων κ. Μιχάλης Βλαχάκης συντάχθηκε με τις θέσεις που εξέφρασε o Δήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλανδράκης ενάντια στις πρακτικές Fraport,  χαρακτηρίζοντας “απολύτως τεκμηριώμενη” την παρέμβαση για την έως σήμερα αρνητική συμβολή της γερμανικής εταιρείας στη τοπική οικονομία.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ