14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Σύγχρονο Κωσταλέξι στη Λάρισα – 51χρονη ήταν κλεισμένη σε διαμέρισμα… 42 χρόνια!

Ημερομηνία:

Μια σοκαριστική οικογενειακή ιστορία ήρθε στο φως με τον θάνατο μιας 76χρονης στη Λάρισα.

Η γυναίκα συγκατοικούσε με την 51χρονη κόρη της, η οποία όπως αποκαλύφθηκε είχε να βγει από το διαμέρισμά τους από τότε που ήταν 9 ετών, δηλαδή εδώ και 42 ολόκληρα χρόνια! Η 76χρονη συνταξιούχος βρέθηκε νεκρή στην είσοδο του σπιτιού της ενώ επέστρεφε από την αγορά.

Την εντόπισε νεκρή μια συγγενής της, αλλά η έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας αποκάλυψε -σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία»– ένα οικογενειακό «μυστικό», αφού η 51χρονη κόρη της συνταξιούχου, όπως αναφέρθηκε στις αρχές, δεν είχε βγει από το διαμέρισμά της από τότε που ήταν 9 ετών, μαθήτρια δηλαδή της Γ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

Εισαγγελική εντολή για έρευνα

Όπως αναφέρει το onlarissa, με εισαγγελική εντολή, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων κλήθηκε και διερευνά ήδη τις συνθήκες διαβίωσή της 51χρονης η οποία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχει αντίληψη της κατάστασης. Η κοινωνική διερεύνηση ωστόσο της υπόθεσης κρίθηκε επιβεβλημένη από την Εισαγγελία Λάρισας προκειμένου να απαντηθούν ερωτήματα που, μεταξύ άλλων, έχουν να κάνουν με τους λόγους για τους οποίους η οικογένεια της 51χρονης την κρατούσε κλεισμένη στο διαμέρισμα, σε κεντρική συνοικία της Λάρισας.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της 51χρονης απεβίωσε πριν αρκετά χρόνια, ενώ μετά την κηδεία της 76χρονης θα πρέπει να εξεταστεί το περιβάλλον στο οποίο θα παραμείνει εφεξής η 51χρονη. Από το Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας που ερευνά την υπόθεση παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έρευνα προκειμένου να εξεταστούν οι συνθήκες θα­νάτου της 76χρονης.

Παθολογικά τα αίτια θανάτου της μάνας

Σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις, ο θάνατος της 76χρονης πιστεύεται πως οφείλεται σε παθολογικά αίτια διαψεύδοντας την αρχική εκτίμηση ότι τραυματίστηκε θανάσιμα έπειτα από πτώση, παραπατώντας στη σκάλα.

Η 76χρονη στις 7.30 το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου βρέθηκε νεκρή από συγγε­νικό της πρόσωπο και ειδικότερα βρέ­θηκε ξαπλωμένη στην εξωτερική σκά­λα της διπλοκατοικίας.

Δίπλα της βρέθηκαν τσάντες με ψώνια, διάσταση που ενισχύει την εκτίμηση ότι η 76χρονη πέθανε ενώ επέστρεφε σπίτι της από την αγορά. Σε κάθε περίπτωση, από την ΕΛ.ΑΣ. αποκλείστηκε η εγκληματική ενέργεια, ενώ γιατρός του ΕΚΑΒ βεβαίωσε τον θάνατο της 76χρονης.

Ένας θάνατος που αποκάλυψε ότι η 51χρονη κόρη της, επί 42 χρόνια δεν είχε βγει από το διαμέρισμα…

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ