19.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

“ΣύνΑΘΛΟ”: O Χανιώτης Γ. Κλεινάκης ξεκίνησε το ταξίδι 210 χιλμ μέσω ποδηλάτου, ορειβασίας και κοπηλασίας για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου “Συνάνθρωπος”

Ημερομηνία:

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η πρώτη αθλητική-φιλανθρωπική  δράση της χρονιάς ξεκίνησε!

Ο αθλητής, Γεώργιος Κλεινάκης, αναχώρησε χθες το πρωί  και θα διανύσει 200+ χιλιόμετρα αγάπης, μεταφέροντας το μήνυμα του εθελοντισμού. Η διαδρομή που θα διασχίσει σήμερα είναι από τα Χανιά μέχρι τον Ομαλό με το ποδήλατο  και στη συνέχεια πεζοπορία μέχρι το καταφύγιο Κατσιβέλι, όπου και θα διανυκτερεύσει (Απόσταση περίπου 60χλμ.) Αυτήν τη στιγμή ο αθλητής έχει ξεκινήσει την ανάβαση από τον Ομαλό προς το καταφύγιο Κατσιβέλι. Τον συνοδεύουν μέλος του ΕΟΣ Χανίων και εθελοντές.

Η πορεία του αθλητή θα συνεχιστεί αύριο προς τα Σφακιά με το ποδήλατο, ενώ τις επόμενες ημέρες, αναλόγως των καιρικών συνθηκών, αναμένεται να ξεκινήσει με τη σανίδα του, κάνοντας όρθια σανιδοκωπηλασία με προορισμό τη Γαύδο. Ολόκληρη η διαδρομή και η ημερομηνία του τερματισμού θα καθοριστούν από τις καιρικές συνθήκες .

Δείτε πατώντας ΕΔΩ βίντεο από την πρώτη ημέρα.

Όλη η πορεία που θα ακολουθήσει ο αθλητης:

1η ΗΜΕΡΑ

Εκκίνηση από τα Χανιά και διαδρομή με το ποδήλατο μέχρι τον Ομαλό-εν συνεχεία πεζοπορία μέχρι το καταφύγιο Κατσιβέλι και διανυκτέρευση

Απόσταση περίπου 60χλμ.

2η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από το καταφύγιο Κατσιβέλι πεζή και πορεία προς τις Ρουσιές – αναχώρηση από τις Ρουσιές και άφιξη στα Σφακιά με ποδήλατο( κατάβαση) και διανυκτέρευση

Απόσταση περίπου 40χλμ.

3η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από τα Σφακιά με SUP ( όρθια σανιδοκωπηλασία) και πορεία προς ΓΑΥΔΟ και διανυκτέρευση (αν ο καιρός δεν το επιτρέπει η διαδρομή θα τροποποιηθεί και θα διανυθεί η απόσταση από Σφακιά προς Παλαιόχωρα)

Απόσταση περίπου 40χλμ

"google ad"

4η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από τη ΓΑΥΔΟ με SUP (όρθια σανιδοκωπηλασία) με προορισμό την Παλαιόχωρα και διανυκτέρευση

Απόσταση περίπου 50χλμ.

5η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση από την Παλαιόχωρα προς τον Ταυρωνίτη με ποδήλατο, απόσταση περίπου 50χλμ και από εκεί αναχώρηση για το Παλιό Λιμάνι των Χανιών με SUP  (όρθια σανιδοκωπηλασία), που θα είναι και ο τερματισμός

Απόσταση περίπου 20χλμ..

Η αθλητική –φιλανθρωπική δράση «ΣΥΝΑΘΛΟ» πραγματοποιείται σε συνδιοργάνωση με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και με την υποστήριξη των Δήμων Σφακίων, Γαύδου, Παλαιόχωρας, Πλατανιά, Χανίων, του Ε.ΝΑ.ΜΟ.Ν.Ο.Χ (Εθελοντική Ναυαγοσωστική Μονάδα Ναυτικού Ομίλου Χανίων) και του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου «Κύτταρο Χαλέπας».

Επιχειρήσεις και πολίτες που επιθυμούν να υποστηρίξουν την φιλανθρωπική αθλητική δράση, μπορούν να δηλώσουν μέσα από την παρακάτω φόρμα δήλωσης συμμετοχής το ποσό της δωρεάς που επιθυμούν να προσφέρουν.

 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ