22.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Σύσκεψη ΠΑΣΕΒΕ στα Χανιά με κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στη 48ώρη απεργία

Ημερομηνία:

Πραγματοποιήθηκε σύσκεψη που διοργάνωσε η ΠΑΣΕΒΕ την Τετάρτη 20-4-2016. Υπήρξε συμμέτοχη από αρκετά κλαδικά σωματεία. Διαπιστώθηκαν τα τεράστια προβλήματα που μαστίζουν τους μικρούς εμπόρους και επαγγελματίες.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει το δρόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων τσακίζοντας μισθούς, λαϊκά εισοδήματα, κοινωνικά δικαιώματα, μετατρέποντας τη ζωή των οικογενειών μας σε καθημερινό εφιάλτη. Χιλιάδες αυτοαπασχολούμενοι που παραδέρνουν σήμερα στα χρέη, με πενιχρά εισοδήματα, θα δεχτούν ακόμα ισχυρότερα χτυπήματα, το επόμενο διάστημα.

Η πολιτική κυβέρνησης – Ε.Ε, με την οποία συμφωνούν και όλα τα κόμματα που υπέγραψαν τα μνημόνιο, είναι κομμένη και ραμμένη στις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων , δε σταματά πουθενά προκειμένου να εξασφαλίσει ζεστό χρήμα και διευκολύνσεις για να ανακάμψει η κερδοφορία τους.

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση εισπράττει κοντά στο 55-60% του εναπομείναντος εισοδήματος μας, για φόρους και ασφάλιστρα αφήνοντας μας με ψίχουλα για να τα βγάλουμε πέρα, ετοιμάζει προκλητικά νέες φοροαπαλλαγές και χρηματοδοτικά πακέτα στους μονοπωλιακούς ομίλους. Οι περιβόητοι στόχοι τους για να κλείσει η αξιολόγηση, για πρωτογενή πλεονάσματα, θα συνοδευτούν με νέα μέτρα ,νέες αυξήσεις σε ΦΠΑ, ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ, ιδιωτικοποιήσεις κτλ.   Νέο κυνηγητό ετοιμάζεται για τα χρέη και τα κόκκινα δάνεια των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, με επιτάχυνση των κατασχέσεων.

SONY DSC

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!

Η κοινή δράση με του εργαζομένους και τους μικρούς αγρότες  ενάντια στις πολιτικές  της κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής ένωσης   αποτελεί μονόδρομο.

Η  μαζική συμμέτοχη   στην 48ωρη απεργία ενάντια στο αντιασφαλιστικο έκτρωμα  πρέπει να αποτελέσει  σταθμό  στην αγωνιστική δράση  μας

. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ  ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!!!

 Να απαιτήσουμε :

 Άμεση απόσυρση του αντιασφαλιστικού εκτρώματος της κυβέρνησης. Κατάργηση των αντιασφαλιστικών νόμων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Εδώ και τώρα δωρεάν υγεία-πρόνοια- αξιοπρεπείς συντάξεις για όλους

 Άμεση κατάργηση των φορολογικών νόμων που τσακίζουν το εισόδημά μας και μας ρίχνουν στα χρέη. Άμεση επαναφορά του αφορολόγητου ορίου για τους αυτοαπασχολούμενους και αύξηση του στις 20.000 με προσαύξηση 5.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο μέλος για όλους.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το δημογραφικό πέρα από ευχολόγια

Του Αργύρη Αργυριάδη, Δικηγόρου Τα πράγματα είναι απλά. Οι αριθμοί...

Καρκίνος: Θα μπορεί να ανιχνεύεται 7 χρόνια πριν τη διάγνωση

Δύο βρετανικές μελέτες, που δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό «Nature...

Προεκλογική Εκδήλωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Χανίων με Κουντούρα, Παπαργυρόπουλο, Τσίπρα και Λεκατσά

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ –Π.Σ. οργανώνει Προεκλογική...

Συνάντηση Ν. Καλογερή με Υφυπουργό Υποδομών – Τι συζήτησαν

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Υφυπουργός...