19.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Τάγμα Αζόφ: «Μητσοτάκης και Τασούλας γνώριζαν! Είχαν δει το βίντεο μία ώρα πριν»!

Ημερομηνία:

Η Θεοδώρα Τζάκρη δήλωσε ο καταρρίπτεται ο ισχυρισμός της Κυβέρνησης Μητσοτάκη ότι η αναπαραγωγή της ομιλίας του μέλους του ναζιστικού «Τάγματος Αζόφ» μέσα στη Βουλή έγινε χωρίς να έχει ενημερωθεί από τον Ζελένσκι το κόμμα της Νέα Δημοκρατίας.

Και αυτό, διότι, όπως υποστήριξε η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και αρμόδια για τον Ελληνισμό της Διασποράς, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας και ο Προέδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου Κωνσταντίνος Τασούλας είχαν παρακολουθήσει το επίμαχο βίντεο μία ώρα προτού προβληθεί εντός της Βουλής!

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5», η βουλέυτρια του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. προσέθεσε πως ο κ. Τσούλας, «δεν νομιμοποιείται να ευτελίζει το ελληνικό κοινοβούλιο και τον αντιφασιστικό αγώνα του ελληνικού λαού, δίνοντας τον λόγο σε έναν δηλωμένο ναζιστή».

Επιπλέον, το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης επεσήμανε πως η «απαράδεκτη ενέργεια που καταγγέλθηκε ακαριαία από τον Αλέξη Τσίπρα και τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Πρόεδρο της Βουλής και τον απερχόμενο Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος παραμένει όμηρος των ακροδεξιών νοσταλγών που φιλοξενεί ακόμα και στο Υπουργικό Συμβούλιό του».

«Όλος ο Ελληνικός Λαός αντελήφθη ότι αυτή η Κυβέρνηση αποτελεί προσβολή για τη χώρα και το μόνο παρήγορο είναι ότι σε λίγο θα φύγουν», υπογράμμισε η ίδια.

Παράλληλα, η αναπληρώτρια τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. διερωτήθηκε: «Δεν έχω καταλάβει τον λόγο για τον οποίο έπρεπε να απευθυνθεί στους Έλληνες βουλευτές ο Ναζί του Τάγματος του ΑΖόφ, που έσφαζαν τόσα χρόνια ομογενείς και μη στην Ουκρανία».

«Ντράπηκε και η ντροπή για τη Νέα Δημοκρατία και τους βουλευτές της, που χειροκροτούσαν τον Ναζί του Αζόφ», τόνισε καταλήγοντας η βουλευτήρια της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η συγκλονιστική «μάχη» της Δάφνης Μανουσάκη με τον καρκίνο

Την συγκλονιστική της ιστορία με τον καρκίνο εξομολογείται η...

Στα Χανιά το αεροπλανοφόρο EISENHOWER – Θα συμμετάσχει στην άσκηση Neptune Strike 24

Στα Χανιά κατέπλευσε το αεροπλανοφόρο «EISENHOWER» και θα παραμείνει...

Αρχιερατικό μνημόσυνο Ειρηναίου

Επί τη συμπληρώσει ένδεκα ετών από της εις Κύριον...