14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τάσος Χαλκιάς για καταγγελίες στο θέατρο: “Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον χώρο. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος, πρέπει να είναι του θεάτρου και άνθρωπος μαζί”

Ημερομηνία:

Στην εκπομπή “Love It” μίλησε ο Τάσος Χαλκιάς, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων το μεγαλύτερο ποσό που έχει εισπράξει στην τηλεόραση ανά επεισόδιο στη “χρυσή” δεκαετία του ’90.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό στον χώρο του θεάτρου και εύχεται στα θύματα να δικαιωθούν αν όντως έχουν υποστεί όσα καταγγέλλουν.

«Είμαι ένας άνθρωπος που από καιρό τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον χώρο, εξαιρετικά πολλά. Δεν ανήκω σε αυτούς, οι οποίοι θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν μια υπόθεση έχει τραβήξει προς τη Δικαιοσύνη.

Η Ζέτα Δούκα είναι όχι απλά ένας αγαπημένος μου άνθρωπος… Τόλμησε να κάνει κάτι το οποίο της είχε συμβεί πριν από πολλά χρόνια. Καλώς κατά τη γνώμη μου και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου, αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση να δικαιωθεί με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί να δικαιωθεί.

Από την άλλη μεριά, ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κάποιος θεατράνθρωπος, πρέπει να είναι του θεάτρου και άνθρωπος μαζί. Όταν ακούμε τέτοια πράγματα, το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει.

Άρα να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μια σημαντική συμπεριφορά. Έχω δουλέψει μαζί του αλλά δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουν ήσυχοι. Το κάνω γνωστό αυτό» ανάφερε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ