16.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Τέμπη: «Εγώ θα είχα αυτοκτονήσει» – Νέο «άδειασμα» σε Καραμανλή από βουλευτή της ΝΔ με σοκαριστική δήλωση

Ημερομηνία:

Μετά τον Γιάννη Κτιστάκη, τον βουλευτή της ΝΔ που δήλωσε ότι θα είχε παραιτηθεί από τη βουλευτική του ασυλία αν ήταν στη θέση του πρώην υπουργού Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και έτερος βουλευτής της κυβερνώσας παράταξης, ο Γιώργος Σταμάτης, επιφύλαξε ένα μεγαλοπρεπές άδειασμα στον Σερραίο βουλευτή.

Συμμετέχοντας σε πολιτική συζήτηση στο Attica TV, μαζί με την Δώρα Αυγέρη από τον ΣΥΡΙΖΑ, ερωτώμενος από τον δημοσιογράφο Γιώργο Χουδαλάκη τι θα έκανε ο ίδιος αν ήταν στη θέση του κ. Καραμανλή, ο κ. Σταμάτης ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι μπορεί να είχε αυτοκτονήσει αν του είχε συμβεί αυτό, καθώς δεν θα μπορούσε να αντέξει το βάρος του θανάτου τόσων ανθρώπων.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ εξήγησε την φράση του, λέγοντας ότι κλήθηκε ως ο αρμόδιος γενικός γραμματέας να επικοινωνήσει με τις οικογένειες των θυμάτων και όλη η διαδικασία του ήταν πολύ οδυνηρή.

Ο κ. Σταμάτης πάντως ανέφερε ότι δεν έχει νόημα να απαντήσει αν θα παραιτούνταν της πολιτικής ασυλίας σε περίπτωση που συνέβαινε η τραγωδία των Τεμπών επί υπουργίας του, γιατί κανείς, ούτε καν ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν μπορεί να καταλογίσει δόλο στον πρώην υπουργό Μεταφορών.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...