16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τρία νέα ξενοδοχεία στην Κρήτη υπό την ομπρέλα της Γερμανικής Tui – Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα Χανιά

Ημερομηνία:

Την ένταξη τεσσάρων νέων ξενοδοχείων στην Ελλάδα υπό την «ομπρέλα» ξενοδοχειακών της αλυσίδων, τη δρομολόγηση νέας μίνι κρουαζιέρας στο Αιγαίο και, παράλληλα, την αύξηση κατά 10% των διαθέσιμων αεροπορικών θέσεων για τη διακίνηση περισσότερων τουριστών στη χώρα μας για το 2015 ανακοίνωσε o τουριστικός κολοσσός της TUI.

Eιδικότερα, η TUI δρομολογεί για του χρόνου τη λειτουργία 23 νέων ξενοδοχείων, πέραν της Ελλάδας, σε Ισπανία, Τουρκία, Πορτογαλία, Κροατία, Βουλγαρία κ.α. Σε ό,τι αφορά τη χώρα μας, ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει στην Κρήτη το ξενοδοχείο 5 αστέρων Sensimar Kalliston Resort and Spa τον Μάιο, το ξενοδοχείο 4 αστέρων Tui Best Family Atlantica Creta Paradise τον Απρίλιο και το ξενοδοχείο 5 αστέρων Tui Best Family Aquila Rithymna Beach τον Μάρτιο. Επίσης, τον Απρίλιο θα κάνει τα εγκαίνια της ξενοδοχειακής μονάδας 4 αστέρων Club Magic Life Plimmiri στην Κω. Να σημειωθεί ότι με την αύξηση των μονάδων το 2015 υπό τα σήματα των αλυσίδων της TUI θα λειτουργούν, διεθνώς, 106 ξενοδοχεία. Εξι νέα ξενοδοχεία θα ανοίξουν υπό την επωνυμία της Sensimar, δύο υπό την Pura Vida Resorts, τρία υπό τη Viverde, οκτώ υπό την ΤUI Best Family, δύο υπό την Club Magic Life κ.ά.

Παράλληλα, η Τui ανακοίνωσε τη δρομολόγηση μιας νέας κρουαζιέρας από τον Μάιο έως και τον Αύγουστο του 2015 στο Αιγαίο με αφετηρία και κατάληξη το νησί της Κω. Πριν ή μετά την κρουαζιέρα θα υπάρχει δυνατότητα για τους τουρίστες να συνεχίσουν τις διακοπές τους με τη διαμονή τους στο Robinson Club Daidalos στην Κω. Η κρουαζιέρα υπό τη διαχείριση της Robinson θα πραγματοποιείται με ιστιοπλοϊκό σκάφος δυναμικότητας 25 καμπινών.

Ιδιαίτερη μνεία στα Χανιά

Οσον αφορά την τουριστική κίνηση, η Tui μετά το ρεκόρ του 2014 αναμένει για την Ελλάδα περαιτέρω αύξηση της ζήτησης για του χρόνου. Σε επίπεδο προορισμών κάνει ιδιαίτερη μνεία στα Χανιά, όπου αναμένει σημαντική αύξηση του αριθμού των επισκεπτών.

Mε βάση και τις αναφορές του επικεφαλής της ΤUI, Πίτερ Λονγκ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Ελλάδα όπου συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, o όμιλος για το 2015 προγραμματίζει να διακινήσει στη χώρα μας επιπλέον 200.000 τουρίστες σε σχέση με φέτος, φθάνοντας σε σύνολο τα 2,2 εκατ. Σε σχέση με τις τιμές των πακέτων, η Tui έκανε λόγο για πτώση των τιμών των πακέτων στην Ελλάδα για το 2015. Επίσης, πρόσθεσε στο πρόγραμμα 1-2 FLY νέους προορισμούς όπως τη Σάμο, τη Λέσβο, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη.

TUI: Η μεγαλύτερη εταιρεία στον κόσμο σε σχέση με τον τουρισμό

Η εταιρεία TUI (Διεθνής Τουριστική Ένωση) είναι μία Γερμανική πολυεθνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τουρισμό. Σήμερα η ΤUI είναι η μεγαλύτερη εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τουρισμό στον κόσμο.

Έχει στην ιδιοκτησία της ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες, κρουαζιερόπλοια και καταστήματα πωλήσεων.

kathimerini.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ