23.8 C
Chania
Monday, September 16, 2024

Τα σκληρά αλλά αληθινά λόγια που είπε ο Κασσελάκης από το Ηράκλειο για το ΠΑΣΟΚ

Ημερομηνία:

Ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε χθες στο Ηράκλειο όπου έδωσε και ομιλία και είπε αρκετά πράγματα, άλλα με περισσότερο και άλλα με μικρότερο ενδιαφέρον. Ενδιαφέρον είχαν σίγουρα όσα είπε για το ΠΑΣΟΚ.

Είπε μεταξύ άλλων ότι αν ο Ανδρέας Παπανδρέου μάθαινε ότι παρακολουθούνταν από την ΕΥΠ του Μητσοτάκη, όχι μόνο θα είχε κάνει μήνυση αλλά με όχημα την παρακολούθηση θα είχε γκρεμίσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Είπε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ έχει μετατραπεί σε “φυτώριο στελεχών της ΝΔ”.

Είπε χαρακτηριστικά:

“Κάνουν το αγροτικό τους στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και ύστερα πάνε και γίνονται υπουργοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές και στελέχη του Μητσοτάκη.”

Άραγε, είναι ψέμματα; Πόσα στελέχη από το ΠΑΣΟΚ έχουν μεταπηδήσει στη ΝΔ με την ελπίδα να καταλάβουν κάποια θέση;

Στις πρόσφατες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές στην Κρήτη είδαμε μία μεγάλη συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΝΔ

Ακόμη και στην ομιλία που έδωσε την Κυριακή ο Μητσοτάκης στο Δημοτικό Κήπο Χανίων, τον ύμνο του πρωθυπουργού έκτισε ο ΠΑΣΟΚατζής Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής ο οποίος επισήμανε και την ανάγκη να στηριχθεί.

Με αυτά και με αυτά, πώς πιστεύουν στο ΠΑΣΟΚ ότι μπορούν να πείσουν τους πολίτες ότι το άλλοτε σπουδαίο και ιστορικό κόμμα της σοσιαλδημοκρατίας της Ελλάδας του μεγάλου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου μπορεί ξανά να αποτελέσει το αντίπαλο δέος της Νέας Δημοκρατίας;

Είναι πάνω σε αυτή την πραγματικότητα αλλά και στην κατάσταση που δημιούργησε η Αριστερά μετά τον “συμβιβασμό” που την οδήγησε να εφαρμόσει και να προασπίσει τα μνημόνια και να αποδεχθεί ότι “δεν υπάρχει εναλλακτική”, στην οποία έχει εδραιώσει την ηγεμονία του το κόμμα της ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Είναι αυτό το έδαφος που εχει δημιουργήσει την εντύπωση σε πολλούς πολίτες ότι “δεν υπάρχει εναλλακτική” ούτε πολιτικά πέραν του Κυριάκου Μητσοτάκη. Με ευθύνη τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του ΣΥΡΙΖΑ.

Και όσο το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ δε διαμορφώνουν τις συνθήκες που θα πείσουν τους πολίτες ότι αποτελούν πραγματική εναλλακτική, τόσο ο Μητσοτάκης θα γελά.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ ο «επίδοξος δολοφόνος» του Τραμπ

Σε προπαγανδιστικό βίντεο του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ εμφανίζεται ο...

Μεγάλη προσέλευση κόσμου στο STAVROS BLUE MOON | Φωτός

Η εκδήλωση "STAVROS BLUE MOON", που διοργανώθηκε από τον...

Υπερ-αδειοδότηση, υπερ-ανάπτυξη και πρωταθλητισμός στην εγκατάσταση έργων ΑΠΕ!

Της Βάννας Σφακιανάκη O Σύνδεσμος Παραγωγών Ενέργειας με Φωτοβολταϊκά (ΣΠΕΦ)...

Κρήτη: Έπιασαν τους απατεώνες που εξαπάτησαν ηλικιωμένη με λάφυρο χιλιάδες ευρώ

Σε μια επιτυχημένη επιχείρηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, εξιχνιάστηκε...