15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

“Τελειώνει το πάρτι τους”: Με γεμάτη την αίθουσα του Ειρηνοδικείου Χανίων από πολίτες, άκαρποι όλοι οι πλειστηριασμοί

Ημερομηνία:

Κι ενώ οι δικηγόροι σε όλη την Ελλάδα συνεχίζουν την απεργία τους και προειδοποιούν για τις αλλαγές στη νομοθεσία που θα μετατρέπουν τις τράπεζες σε προνομιούχα πρόσωπα στους πλειστηριασμούς, σε όλη την Κρήτη, όπως κάθε εβδομάδα οι πολίτες συσπειρώνονται, αγωνίζονται και αποτρέπουν πλειστηριασμούς.

Αυτή τη βδομάδα ίσως πιο μαζικά από κάθε άλλη φορά σε Χανιά και Ηράκλειο οι πολίτες αφού συγκεντρώθηκαν αρχικά περίπου στις 15.30 έξω από τα Δικαστήρια κατευθύνθηκαν μετά προς τον χώρο των Ειρηνοδικείων όπου γέμισαν τις αίθουσες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όπως μας ανέφεραν, ειδικά στα Χανιά η αίθουσα του Ειρηνοδικείου είχε γεμίσει σε τέτοιο βαθμό από πολίτες με αποτέλεσμα αρκετοί να φύγουν νωρίτερα αφού δεν υπήρχε χώρος για αυτούς!

Επίσης, αυτή τη φορά κάποιοι πολίτες κατέβηκαν πιο οργανωμένα και είχαν ετοιμάσει πλακάτ με μηνύματα όπως: “Τελειώνει το πάρτι τους”, “η τρομοκρατία δε θα περάσει”, “να πληρώσουν αυτοί που τα έφαγαν και όχι ο εξαθλιωμένος λαός”, “πάγωμα των δανείων μέχρι το πέραν της κρίσης”.

Ως αποτέλεσμα και της έντονης παρουσίας των πολιτών όλοι οι πλειστηριασμοί κηρύχθηκαν άκαρποι.

Πιο συγκεκριμένα, κηρύχθηκαν άκαρποι οι εξής πλειστηριασμοί:

Στα Κατσιφαριανά υπό κατασκευή οικοδομή, 2 μεζονέτες από την Εθνική Τράπεζα, στο Μάλεμε οικόπεδο 1 στρέμμα από την Eurobank, στον Πρινέ Σελίνου 4 στρέμματα και ένα κτήριο 750 τ.μ. από την Παγκρήτια Τράπεζα και οι επαναληπτικοί πλειστηριασμοί σε Καλυβιανή και Αζογυρέ.

Με το τέλος της διαδικασίας, το κάλεσμα ανανεώθηκε για την επόμενη Τετάρτη, ξανά έξω από τα Δικαστήρια στις 15.30 το απόγευμα.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...