24 C
Chania
Παρασκευή, 5 Ιουνίου, 2026

Τελευταίες εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ημερομηνία:

Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι εγγραφές στο Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο Κρήτης, τμήμα Χανίων. Υπενθυμίζεται ότι  ο γενικός τίτλος της θεματολογίας των μαθημάτων του Α΄κύκλου της διδακτικής περιόδου 2014-15 είναι: «10 μαθήματα-βήματα για επιτυχημένη ζωή».

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν πως να είναι ο εαυτός τους, να τον αγαπήσουν και να  τον εμπιστευτούν. Θα ανακαλύψουν ότι είναι δυνατότεροι από ότι νομίζουν, θα μάθουν να μην φοβούνται την μοναξιά και τον θάνατο και πως να ζουν την ζωή τους στο έπαρκο κάθε ημέρα, χωρίς αναβολές για το μέλλον, γιατί ζωή είναι μόνο μία!

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει την Δευτέρα 29/9/2014 και θα ολοκληρωθούν σε 10 εβδομαδιαίες εισηγήσεις 3ωρης διάρκειας, κάθε Δευτέρα ώρες 17:00 έως 20:00.

Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι οι πολίτες που το επιθυμούν, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό, καταβάλλοντας συνδρομή εγγραφής 65 ευρώ, (ειδική προσφορά για ΑΜΕΑ , ανέργους, πολύτεκνους και για ομάδες 5 ατόμων και άνω, 50 ευρώ).

Με την ολοκλήρωση της διδακτικής περιόδου οι σπουδαστές θα λάβουν ανάλογο πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας (θέσεις συγκεκριμένες), από την ιστοσελίδα του Α.Λ.Π. www.alp.edu.gr

Πληροφορίες: www.alp.edu.gr & στο τηλ: 6936492842.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς Χανίων: “Η Δημοτική Αγορά ξαναγεμίζει ζωή”, λέει ο Δήμαρχος Χανίων

Ολοκληρώθηκε η δημοπρασία καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς Χανίων. 14 νέες χρήσεις διαμορφώνονται με επενδύσεις σε τοπικά προϊόντα, γαστρονομία και εμπόριο.

ΕΛΚΕΘΕ: Η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας

Το ΕΛΚΕΘΕ υπενθυμίζει με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος τη σημασία προστασίας των θαλασσών. Η Μεσόγειος δέχεται αυξανόμενες πιέσεις από κλιματική αλλαγή και ρύπανση.