17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Τελικά τι συμβαίνει με την 22χρονη που ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν; Τα διαφορετικά επίθετα και η οργή των γονιών της

Ημερομηνία:

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως σχετικά με την 22χρονη Τζούλια Βέντελ από την Πολωνία, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η Μαντλίν ΜακΚαν – το κορίτσι που εξαφανίστηκε το 2007 από θέρετρο της Πορτογαλίας, ενώ βρισκόταν με την οικογένειά του σε διακοπές.

Μέσω αναρτήσεών της στα social media η 22χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξεις ότι είναι το ίδιο κορίτσι που αγνοείται εδώ και 16 χρόνια και, μάλιστα, ανακοίνωσε τις προηγούμενες ημέρες ότι η οικογένεια ΜακΚαν συμφώνησε να υποβληθούν σε τεστ DNA, ώστε να εξακριβωθεί αν όντως πρόκειται για το εξαφανισμένο παιδί. Ισπανικά μέσα, ωστόσο, αναφέρουν ότι, τα πρώτα βιομετρικά τεστ έχουν βγει αρνητικά.

Η Βέντελ, στις Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, δημιούργησε τον λογαριασμό «IamMadeleineMcCann» στο Instagram, όπου και αναφέρει ότι είναι 22 χρονών απ όσο γνωρίζει, ωστόσο θεωρεί ότι της έχουν πει λάθος την ηλικία της καθώς, εάν πρόκειται όντως για τη Μαντλίν, πρέπει να είναι 19 χρονών.

Τα λεγόμενα της νεαρής γυναίκας αμφισβητούνται από χρήστες του διαδικτύου αλλά και ερευνητές, όσο έρχονται στο φως και στοιχεία για την ταυτότητά της.

 Οι αναρτήσεις προσωπικών στιγμών και τα διαφορετικά επίθετα

Όπως αποκαλύπτουν οργανώσεις για εξαφανισμένους ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη, μέσω social media, η  22χρονη διατηρεί λογαριασμούς σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τρία διαφορετικά επίθετα (Julia Faustyna, Julia Wandelt και Julia Wendell). Κάποιοι, μάλιστα, περισσότερο συνωμοσιολόγοι και γνώστες της γερμανικής γλώσσας, παρατήρησαν ότι, το επίθετο «Wendell» είναι ένα παλιό γερμανικό όνομα που σημαίνει «περιπλανητής ή ταξιδιώτης». Για το «Wandelt» υπογράμμισαν ότι σημαίνει «η Τζούλια περπατάει ή αλλάζει».

Αρκετοί χρήστες που έψαξαν την υπόθεση, δε, ανακάλυψαν και ροζ φωτογραφίες και βίντεο που έχει αναρτήσει η 22χρονη στο Twitter καθώς και σε ιστοσελίδες ενηλίκων. Επιπλέον, σημειώνουν ότι, η ίδια, διατηρεί με ψευδώνυμο λογαριασμό σε εφαρμογή για αναζήτηση ερωτικών συντρόφων.

Τι λένε οι γονείς της

"google ad"

«Συντετριμμένοι» δηλώνουν οι γονείς της 21χρονης Τζούλια Βέντελ, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι η αγνοούμενη Μαντλίν Μακάν, η οποία εξαφανίστηκε το 2007.

«Είναι ξεκάθαρο ότι η Τζούλια είναι η κόρη, η εγγονή, η αδερφή, η ανιψιά, η ξαδέρφη και η θετή μας κόρη. Έχουμε αναμνήσεις, έχουμε φωτογραφίες», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Οι γονείς του κοριτσιού πρόσθεσαν ότι τις ίδιες φωτογραφίες έχει και η Τζούλια, η οποία έχει μετακομίσει από το πατρικό της. Η οικογένεια είναι συντετριμμένη από την όλη κατάσταση.

«Πάντα προσπαθούσαμε να κατανοήσουμε τυχόν καταστάσεις που συνέβαιναν με τη Τζούλια. Πολυάριθμες θεραπείες, φάρμακα, ψυχολόγοι και ψυχίατροι – όλα αυτά παρασχέθηκαν στην Τζούλια. Δεν έμεινε μόνη της. Οι απειλές της Τζούλιας εναντίον μας, τα ψέματα και οι χειρισμοί της, οι δραστηριότητες της στο Διαδίκτυο. Τα είδαμε όλα αυτά και προσπαθήσαμε να τα αποτρέψουμε, να τα εξηγήσουμε, της ζητήσαμε να σταματήσει» τονίζουν οι γονείς της 21χρονης.

Κατά τη γνώμη τους, η Τζούλια αρνείται τη θεραπεία, δεν παίρνει τακτικά φάρμακα. «Πάντα ήθελε να είναι δημοφιλής. Αυτό που συμβαίνει τώρα της έχει δώσει 1 εκατομμύριο οπαδούς. Φοβόμαστε ότι η Τζούλια θα κάνει το αναπόφευκτο. Το Διαδίκτυο δεν ξεχνά και είναι προφανές ότι η Τζούλια δεν είναι η Μαντλίν» αναφέρεται στη δήλωση.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...