18.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Τελικοί σε Τσάμπιονς Λιγκ και Τσάμπιονσιπ

Ημερομηνία:

Δύο τελικοί ξεχωρίζουν από το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου. Αυτός τους Τσάμπιονς Λιγκ και ο δεύτερος της Τσάμπιονσιπ. Σημαντικοί αγώνες και οι δύο που θα κάνουν τους νικητές τους αρκετά πιο πλούσιους και σίγουρα θα προσθέσουν μια σημαντική σελίδα στην ιστορία τους.

Στην σκιά των δύο αυτό αγώνων, η Κολωνία θα κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να κρατήσει την θέση της στην Μπουντεσλίγκα. Το Κίελο μετά τον πρώτο αγώνα είναι κοντά στο να της φάει την θέση. Ζήστε όλη την ένταση των αγώνων και δείτε τις διαθέσιμες αγορές στο oddsfooty.com .

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΣΟΥΟΝΣΙ  (17:00)

Με το άνετο 3-1 κατάφερε να κερδίσει την Μπόρνμουθ και να προκριθεί στον τελικό των πλεί-οφς. Αν και όλα άρχισαν στραβά με γκολ που δέχτηκε στο 5ο λεπτό. Αλλά έδειξε χαρακτήρα και άρχισε την προσπάθεια για την ανατροπή. Στην προσπάθεια αυτή βοήθησε και το ότι η φιλοξενούμενη έμεινε με δέκα παίκτες από το 22ο λεπτό. Όσο περνούσε η ώρα αύξανε την πίεση και με δύο γκολ πήρε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε. Για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό των πλέι-οφς. Πέρυσι είχε ηττηθεί με 1-0 από την Φούλαμ.

Στον τελικό των πλέι-οφς μετά το 1-1 στην έδρα της με την Μπάρνσλεϊ. Είχε προηγηθεί το 0-1 του πρώτου αγώνα και έτσι οι Ουαλοί έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν την συμμετοχή τους στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από τρία χρόνια. Λογικά θα βασιστούν στην πιο αξιόπιστη γραμμή τους και αυτή που τους έχει φέρει μέχρι εδώ. Την άμυνά της. Και το γεγονός ότι το “ειδικό” βάρος του φαβορί και της πρωτοβουλίας πέφτει στην Μπρέντφορντ μάλλον την ευνοεί.

Όπως αναφέρθηκε και νωρίτερα, κοιτώντας τις αποδόσεις βλέπουμε έναν ξεκάθαρο φαβοριτισμό προς την “γηπεδούχο”Μπρέντφορντ.  Λογικός μέχρι ένα σημείο, καθώς είναι πιο ποιοτική ως ομάδα, αλλά ως ένα σημείο και μόνο. Είναι ένας τελικός της Τσάμπιονεσιπ, όπου κυριολεκτικά τα πάντα μπορούν να συμβού. Επιλογή μας το G/G σε απόδοση  2.25.

ΧΟΛΣΤΕΪΝ ΚΙΕΛ  – ΚΟΛΩΝΙΑ (19:00)

Ήξερε ότι ακόμη και την Κολωνία δεν θα μπορέσει να την αντιμετωπίσει στα ίσα. Οπότε κατέφυγε στην γνωστή συνταγή με τις αντεπιθέσεις. Ένα στυλ παιχνιδιού που της αρέσει και της ταιριάζει και αρκετά. Ειδικά πλαγιοκοπώντας από τα δεξιά έδειχνε ότι κάποια στιγμή μπορεί να κάνει την ζημιά. Και η στιγμή εκείνη ήταν ο 59’. Μετά αμύνθηκε και πάλι με επιτυχία και πήρε ένα αποτέλεσμα που της δίνει προβάδισμα να πάρει την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία. .

Έβγαλε και πάλι τα γνωστά επιθετικά προβλήματα που την ταλάνιζαν όλη την χρονιά. Και την έφεραν στα μπαράζ. Μηδέν πρωτοβουλία και η μόνη ουσιαστική απειλή στα αντίπαλα καρέ μπορούσε να προκληθεί μόνο από στατικές φάσεις. Και φυσικά μια άμυνα που γνώριζε συνεχείς απειλές από την αντίπαλο. Και που κάποια στιγμή δεν μπόρεσε να κρατήσει το μηδέν και τώρα τα πράγματα έχουν ζορίσει ιδιαίτερα.

Η Κολωνία δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιτεθεί. Αλλά και να το κάνει δεν σημαίνει ότι θα μπορέσει να πετύχει κάτι. Το Κίελο θα αμυνθεί και θα περιμένει υπομονετικά να χτυπήσει όταν βρει την άμυνα της φιλοξενούμενης ευάλωτη. . Επιλογή μας το Χ2 .σε απόδοση 1.83

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ    (22:00)

Ηρθε η ώρα για την οποία ετοιμαζόταν όλη τη σεζόν. Και για την οποία αποκτήθηκε ο Πεπ Γκουαρδιόλα και μια σειρά παγκοσμίων αστεριών. Η ώρα του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Το μόνο τρόπαιο που λείπει από την γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ. Και με βάση το πως αντιμετώπισαν τον ημιτελικό με την Παρί Σεν Ζερμέν δείχνουν έτοιμη. Στην πρόβα τζενεράλε συνέτριψε την Έβερτον με 5-0 δείχνοντας ότι είναι έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού.

Απέτυχε στο πρώτο ραντεβού – με την Λέστερ για το Κύπελλο Αγγλίας – και από τότε παρουσιάζεται αποπροσανατολισμένη. Και μπορεί να κέρδισε την άδεια ψυχολογικά Λέστερ μετά το Κύπελλο, αλλά την τελευταία αγωνιστική επιχείρησε να θέσει τον εαυτό της εκτός 4άδας – και Τσάμπιονς Λιγκ – χάνοντας από την Άστον Βίλα με 2-1. Και σώθηκε μόνο γιατί η αδιάφορη Τότεναμ κέρδισε την Λέστερ με 2-4. Δεν δείχνει έτοιμη για το μεγάλο ραντεβού, αλλά πάλι είναι ένας και μόνο αγώνας.

Όπως και αν επιχειρήσαμε να το εξετάσουμε το παιχνίδι πάντα καταλήγαμε στο ίδιο συμπέρασμα. Ότι σήμερα το βράδυ η Μάντσεστερ θα είναι η νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η Τσέλσι θα επιχειρήσει να αντισταθεί, αλλά θεωρούμε ότι δεν θα το καταφέρει Θα επιλέξουμε τον άσο  σε απόδοση 1.90

"google ad"

Παρακολουθείστε το πρόγραμμα με live streaming* αγώνες από τα πρωταθλήματα της Λατινικής Αμερικής αλλά και Ευρώπης (Σεριε Α, Μπουντεσλίγκα, Λα Λίγκα) στο sportstreaming24.com (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διακοπή νερού τη Μεγάλη Δευτέρα στο Βαμβακόπουλο

Διακοπές στην υδροδότηση θα υπάρξουν τη Μεγάλη Δευτέρα στην...

Τ’ άκουσες τα νέα Καλλιάνε; Το ΕΣΥ νοσεί!

Του Δημήτρη Καρυωτάκη Η ιστορία με το βουλευτή - μετεωρολόγο Γιάννη...