13.8 C
Chania
Sunday, December 21, 2025

Τηλεμαραθώνιος-Ραδιομαραθώνιος

Ημερομηνία:

Η ανάγκη για οικονομική ενίσχυση των συσσιτίων αγάπης, οδήγησε την  Ι. Μ .Κυδωνίας και Αποκορώνου να διοργανώσει με την  υποστήριξη της Νέας Τηλεόρασης Κρήτης Τηλεμαραθώνιο –  Ραδιομαραθώνιο την Παρασκευή 6 Απριλίου.

Σκοπός

Το συσσίτιο αγάπης και υποστήριξης προς τους δοκιμαζόμενους πολίτες  των Χανίων ιδρύθηκε τον Αύγουστο 2011 , ωστόσο αδυνατεί λόγω των αυξανόμενων αναγκών, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες , να εξασφαλίσει την βοήθεια σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Να σημειωθεί πως από το περασμένο  καλοκαίρι έως  σήμερα σχεδόν 100.000 μερίδες φαγητού έχουν απαλύνει την ανέχεια των συνανθρώπων μας.

Από το κεντρικό συσσίτιο της Μητροπόλεως που στεγάζεται  σε ανακαινισμένο κι ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Πολιτιστικού κέντρου, καθημερινά ετοιμάζονται και διανέμονται κατ’ οίκον 450 μερίδες φαγητού και από τα άλλα πέντε περιφερειακά συσσίτια άλλες 450 μερίδες.

Στον αγώνα για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας  συμβάλλουν άλλα πέντε δραστήρια ενοριακά συσσίτια των Χανίων, ενώ προβλέπεται να διπλασιασθούν οι ποσότητες, προκειμένου να προσφέρονται  ακόμα περισσότερες μερίδες φαγητού στο άμεσο μέλλον.

Για το λόγο αυτό, η Ιερά Μητρόπολη Κυδωνιάς και Αποκορώνου   διοργανώνει την Παρασκευή 6 Απριλίου,  μαζί με τη Νέα Τηλεόραση Κρήτης,  τηλεμαραθώνιο αλληλεγγύης για την υποστήριξη και ενίσχυση των συσσιτίων. Απώτερος στόχος είναι, όλοι μαζί, το βράδυ της Παρασκευής  να  μην επιτρέψουμε να αυξηθεί η πείνα και η δυστυχία των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα μας.

Από πρωί και με την συμβολή τόσο των  τηλεοπτικών εκπομπών τηs Νέαs Τηλεόρασης Κρήτης,  όσο και των ραδιοφωνικών σταθμών , θα συγκεντρώνονται προσφορές από όσους θέλουν και μπορούν να προσφέρουν από το περίσσευμα της αγάπης τους.

Κάθε προσφορά θα μπορεί να  κατατεθεί στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς :

  • Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος  495/296051-61
  • Ι ΒΑΝ Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος : GR 3001104950000049529605161
  • Τράπεζα Χανίων 120553007 και 144249001

Επιπλέον θα μπορέσετε να συμμετάσχετε με sms στέλνοντας ΝΕΑ στο 54344 με χρέωση 1,23 €.

Η υπηρεσία των sms θα ισχύει από το πρωί της Παρασκευής 6 Απριλίου μέχρι το βράδυ της Κυριακής 8 Απριλίου.

Το τηλέφωνο επικοινωνίας κατά τη διάρκεια του τηλεμαραθώνιου είναι : 2821002300

Είναι αναγκαίο να σταθούμε όλοι δίπλα στους συνανθρώπους μας με όποιον τρόπο μπορούμε.

Ζητάμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας , ώστε να πολλαπλασιαστούν οι μερίδες του συσσιτίου αγάπης και να διευκολύνουμε συμπολίτες μας ,  οι οποίοι δυσκολεύονται ακόμη και να εξασφαλίσουν ένα πιάτο φαγητό για τους ίδιους και την οικογένεια τους .

Είμαστε στη διάθεσή σας, για να  προβληθεί όσο το δυνατόν  περισσότερο η προσπάθεια της Ι.Μ. Κυδωνίας και Αποκορώνου και ελπίζουμε στην ανταπόκρισή σας.

Νέα Τηλεόραση Κρήτης
Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η «τυχαία» διαρροή ότι ελέγχεται ο αγροτοσυνδικαλιστής Κώστας Ανεστίδης για τον ΟΠΕΚΕΠΕ προκαλεί ερωτήματα

Των κυβερνητικών δηλώσεων για παράλογες απαιτήσεις των αγροτών, «αδιαλλαξία»...