16.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Την Τετάρτη 31 Μαΐου στα Χανιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ημερομηνία:

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη νέα κάθοδο του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κρήτη, την προσεχή εβδομάδα, ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη ο κ. Μητσοτάκης το πρωί της Τρίτης 30 Μαϊου θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο της Σητείας και θα έχει επαφές με τοπικούς φορείς, στη συνέχεια θα μεταβεί στον Αγιο Νικόλαο αλλά και στο Ηράκλειο.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να διανυκτερεύσει στο νησί, ώστε την Τετάρτη 31 Μαϊου να επισκεφθεί το Ρέθυμνο και τα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί το Ηράκλειο στις 15 Μαϊου και είχε μιλήσει στο κηποθέατρο “Νίκος Καζαντζάκης”, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τις εκλογές της 21ης Μαϊου.

Το εκλογικό αποτέλεσμα για τη ΝΔ στην Κρήτη ήταν εξαιρετικά καλό και ο πρόεδρος του κόμματος, επιλέγει να ξεκινήσει από το νησί την προεκλογική του εκστρατεία ενόψει της νέας εκλογικής αναμέτρησης.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πως κατασκευάζεται ένα (συνδεδεμένο) «πράσινο νησί»

Της Βάννας Σφακιανάκη Ξεκινώντας ενοχοποιείς τους νησιώτες λέγοντας ότι επιβαρύνουν...

Αντιπυρική προστασία: οι κομματικές φιέστες και ο λάθος προσανατολισμός

Του Λευτέρη Καρχιμάκη * Το νέο δόγμα πυρόσβεσης μας υπόσχεται...

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τέτοιο βομβαρδισμό» – Δραματική η κατάσταση στη Ράφα

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν αναφερθεί ότι σκοτώθηκαν κατά τη...