17.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

«Τι θα πει φως; Να κοιτάς με αθόλωτο μάτι όλα τα σκοτάδια. Φως λοιπόν παντού!» – Το μήνυμα του Χαρδαλιά από τη Σούδα

Ημερομηνία:

«Εδώ από τον Ναύσταθμο Σούδας από το “οχυρό Κρήτη”, από το μεγαλύτερο “αεροπλανοφόρο”, της Μεσογείου και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου, εκπέμπουμε μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας, σιγουριάς και εγρήγορσης», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς

Στη Σούδα βρέθηκαν σήμερα ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, για την τελετή αγιασμού των υδάτων που πραγματοποιήθηκε με λαμπρότητα στο επιβατικό λιμάνι.

«Εδώ από τον Ναύσταθμο Σούδας από το “οχυρό Κρήτη”, από το μεγαλύτερο “αεροπλανοφόρο”, της Μεσογείου και ένα από τα μεγαλύτερα του κόσμου, εκπέμπουμε μήνυμα αισιοδοξίας, ελπίδας, σιγουριάς και εγρήγορσης», δήλωσε ο κ. Χαρδαλιάς και προσέθεσε: «Πολλές ευχές σε όλη την Ελλάδα, σε όλα τα στελέχη μας, στις εσχατιές της πατρίδας μας, σε κάθε Ελληνίδα, σε κάθε Ελληνα. Ευχές για περισσότερο φως στις σκέψεις μας, στις καρδιές μας, στις ζωές μας για την πατρίδα μας και πάντα με τη σκέψη ότι στο τέλος, αυτό το φως που νικούσε μέχρι τώρα θα συνεχίσει να νικά κάθε σκοτάδι».

Απαντώντας σε ερώτηση γιατί επέλεξε τη Σούδα, μαζί με τη στρατιωτική ηγεσία για τα Θεοφάνια ανέφερε: «Η Σούδα αποτελεί για μας στρατηγική προτεραιότητα. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Και τις προτεραιότητες τις θέτει η στρατηγική ηγεσία, και η πολιτική ηγεσία είμαστε εκείνοι που στηρίζουμε τις αποφάσεις αυτές».

Από την πλευρά του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ δήλωσε: « Θα ήθελα την σημερινή ημέρα να πω χρόνια πολλά, χρόνια πολλά σε όλες τις Ένοπλες Δυνάμεις. Οι Ένοπλες Δυνάμεις, είναι δυνάμεις αποτροπής, δυνάμεις άμυνας, δυνάμεις αξιοπρέπειας της τιμής της πατρίδος. Είναι δυνάμεις οι οποίες εγγυώνται την εδαφική ακεραιότητα, την εθνική ανεξαρτησία και την ελευθερία των Ελλήνων».

Οι κ.κ. Χαρδαλιάς και Φλώρος επισκέφθηκαν τον Ναύσταθμο Κρήτης, τη φρεγάτα «Ύδρα», το υποβρύχιο «Τρίτων», καθώς και την 115 Πτέρυγα Μάχης όπου αντάλλαξαν ευχές με τα πληρώματα των πλοίων και το προσωπικό των μονάδων.

Μήνυμα Ν. Χαρδαλιά για τον εορτασμό των Θεοφανίων

Με την ευκαιρία του σημερινού εορτασμού των Θεοφανίων, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter:

«Τι θα πει φως; Να κοιτάς με αθόλωτο μάτι όλα τα σκοτάδια.

(Νίκος Καζαντζάκης)

Φως λοιπόν παντού!

Στις σκέψεις, στις καρδιές και στις ζωές μας! Το φως πάντα θα νικάει τα σκοτάδια!

Χρόνια πολλά!

Φωτισμένα και ευλογημένα!».

"google ad"

Τι θα πει φως; Να κοιτάς με αθόλωτο μάτι όλα τα σκοτάδια.
(Νίκος Καζαντζάκης)
Φως λοιπόν παντού!
Στις σκέψεις, στις καρδιές και στις ζωές μας! Το φως πάντα θα νικάει τα σκοτάδια!
Χρόνια πολλά!
Φωτισμένα και ευλογημένα!@Hellenic_MOD @npanagioto@ChiefHNDGS @hndgspio pic.twitter.com/GsjLWyOrZ0

— Νίκος Γ. Χαρδαλιάς (@nhardalias) January 6, 2023 

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...