22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Τι κάνει τώρα ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης;

Ημερομηνία:

Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δεν εξελέγη βουλευτής μετά από πολλά χρόνια. Όμως, απ’ ότι φαίνεται, δεν είναι δυσαρεστημένος αφού ήδη έχει ξεκινήσει να ασχολείται ξανά με το επάγγελμα του ποινικολόγου. Σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 Δυτικής Κρήτης δήλωσε για το τι κάνει σήμερα:

“Τώρα που δεν είμαι βουλευτής και μέχρι να επανέλθω, ξεκινώ πάλι τη δουλειά μου. Έχω ήδη ξεκινήσει να πηγαίνω στα δικαστήρια και να ασχολούμαι με τις υποθέσεις μου. Δεν ήμουν ποτέ ανεπάγγελτος και δε θα μείνω και τώρα.”

Όσο για το αποτέλεσμα των εκλογών, δηλώνει ότι δεν αιφνιδιάστηκε:

“Περίπου το περίμενα, τουλάχιστον το τελευταίο 15νθήμερο είχα πειστεί ότι θα τις κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα έλεγα ότι φλερτάρει με την αυτοδυναμία. Η ΝΔ δεν υπέστη κάποια συντριβή. Από εδώ και πέρα η νέα κυβέρνηση καλείται να εφαρμόσει το πρόγραμμα που έχει εξαγγείλει. Να δούμε πώς θα το εφαρμόσει.”

Για τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη, η μη εκλογή του δεν αποτελεί προσωπική ήττα:

“Σημασία έχει για μένα ότι για άλλη μία φορά ήρθα πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων που ψήφισαν ΝΔ. Για μένα είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί από το 1989 συμβαίνει αυτό. Θα ήταν ήττα μόνο αν ερχόμουν δεύτερος ή τρίτος.”

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=p_uhsV6ntW0″]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σήμερα το μεγάλο συλλαλητήριο για την Υγεία στο Λασίθι

Στους δρόμους κατεβαίνουν για μία ακόμη φορά φορείς και...

Δύο αυτοκτονίες το τελευταίο 24ωρο στην Κρήτη

Ένας 56χρονος στο Μπαλί Ρεθύμνου και ένας 84χρονος στην...

ΣΥΡΙΖΑ: Αναφορά Παππά περί συντονισμού των κομμάτων για τη μομφή πριν το δημοσίευμα – Διαψεύδουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Αριστερά

«Βόμβα» πέταξε χθες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς όταν...