27.8 C
Chania
Monday, May 20, 2024

Τους 200 έφτασαν οι ασθενείς με κορωνοϊό στα νοσοκομεία της Κρήτης – Και πάλι πλησιάζει το 100% η πληρότητα των κλινών covid-19 στο νοσοκομείο Χανίων

Ημερομηνία:

Μεγάλη η αύξηση των νοσηλειών στα νοσοκομεία Χανίων λόγω κορωνοϊού. Σήμερα, Παρασκευή, 200 ασθενείς νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Κρήτης με το νοσοκομείο Χανίων να δέχεται τη μεγαλύτερη πίεση.

Χαρακτηριστικό ειναι ότι παρά την αύξηση των κλινών που πραγματοποιήθηκε, οι κλινικές covid-19 έχουν ξανά λίγα κενά κρεβάτια.

Πιο συγκεκριμένα, στο νοσοκομείο Χανίων στην 1η κλινική Covid-19 από τα 36 κρεβάτια τα 30 είναι κατειλημμένα με την πληρότητα να φτάνει το 83,33% ενώ στη δεύτερη κλινική από τα 36 κρεβάτια τα 33 είναι κατειλημμένα με την πληρότητα να φτάνει το 91,67%.

Όσον αφορα στη ΜΕΘ Covid-19, 7 από τα 12 κρεβάτια είναι κατειλημμένα. Συνολικά, 69 συμπολίτες μας νοσηλεύονται στο νοσοκομειο.

Σε επίπεδο Κρήτης ο αριθμός φτάνει τους 200 με τους  172 να βρίσκονται σε κλινική Covid, και 28 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), εκ των οποίων οι 25 διασωληνωμένοι.

Πιο αναλυτικά, ταα στοιχεία για τα υπόλοιπα νοσηλευτικά ιδρύματα της Κρήτης,

  • Στο ΠαΓΝΗ νοσηλεύονται 52 ασθενείς, 39 σε κλινική, 13 σε ΜΕΘ, οι 12 διασωληνωμένοι
  • Στο Βενιζέλειο 39 ασθενείς, 33 σε κλινική, 6 σε ΜΕΘ, οι 4 διασωληνωμένοι
  • Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου βρίσκονται 23 ασθενείς, 21 σε κλινική και 2 σε ΜΕΘ, διασωληνωμένοι
  • Στον Άγιο Νικόλαο 4 ασθενείς είναι σε κλινική
  • Στο νοσοκομείο Σητείας 3 σε κλινική
  • Στην Ιεράπετρα 5 σε κλινική
  • Τέλος, στη Νεάπολη 3 ασθενείς σε κλινική.

 

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ