27.7 C
Chania
Σάββατο, 6 Ιουνίου, 2026

Το δώρο του Πούτιν στον Τσίπρα: Άρση ρωσικού εμπάργκο στα αγροτικά προϊόντα

Ημερομηνία:

Ένα πολιτικό δώρο επιφυλάσσει ο Βλαντιμίρ Πούτιν στον Αλέξη Τσίπρα, στο περιθώριο της στρατηγικής σχέσης που χτίζεται ανάμεσα στη Ρωσία και την Ελλάδα.

Ενόψει και της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα, ο Ρώσος Πρόεδρος σχεδιάζει να προχωρήσει στην άρση του εμπάργκο προς τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα, τα οποία θα βρουν και πάλι τον δρόμο τους προς τη ρωσική αγορά.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να προσφέρει σημαντική ανακούφιση στην ελληνική οικονομία, σε μια περίοδο κατά την οποία η Αθήνα δέχεται πιέσεις… πανταχόθεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σχετική αποκάλυψη έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

ysterografa.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Φάμελλος: «Δεν υπάρχει Plan B – Να σταθούμε δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα»

«Σας καλώ να αποφασίσουμε σήμερα ότι στεκόμαστε δίπλα στην...

Βαρουφάκης καλεί Σακελλαρίδη στα ψηφοδέλτια του

Δεν αρκεί να πέσει ο Μητσοτάκης και για την...

Γιατί οι Ισραηλινοί τουρίστες έχουν κακή φήμη διεθνώς;

Τον Μάιο του 2025 στην Ταϊλάνδη, μια Ισραηλινή τουρίστρια αρνήθηκε να...