18.8 C
Chania
Thursday, April 25, 2024

«Το εργατικό λαϊκό ΟΧΙ, να γίνει το μεγάλο ΝΑΙ της ρήξης και της Ανατροπής»: Εκδήλωση ΝΑΡ Χανίων

Ημερομηνία:

Εκδήλωση-Συζήτηση διοργανώνει το ΝΑΡ Χανίων, στο πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, την Τρίτη 7/7 και ώρα 19:30 με θέμα «Το εργατικό λαϊκό ΟΧΙ, να γίνει το μεγάλο ΝΑΙ της ρήξης και της Ανατροπής».

Σε σχετικό κείμενο σημειώνονται τα εξής:

Μετά την πρώτη μεγάλη λαϊκή νίκη, απέναντι στο μαύρο μέτωπο ΕΕ-ΔΝΤ-ΜΜΕ-Κεφάλαιο και των πολιτικών τους εκπροσώπων ΝΔ-ΠΟΤΑΜΙ-ΠΑΣΟΚ, συζητάμε για τη δυνατότητα των εργαζομένων και της νεολαίας να πουν το μεγάλο ΝΑΙ της ανατροπής παλιών και νέων μνημονίων, το μεγάλο ΝΑΙ της ρήξης με τη συμμορία του ευρώ της ΕΕ και της ΕΚΤ, το μεγάλο ΝΑΙ για μια διαφορετική πορεία με τους εργαζόμενους αφέντες του τόπου και του κόπου τους.

Η επόμενη μέρα πρέπει να σημάνει το ξεδίπλωμα της λαϊκής εργατικής αντεπίθεσης, την κλιμάκωση της πάλης για την επιβολή της ικανοποίησης των εργατικών και λαϊκών αναγκών και στόχων του κινήματος για δουλειά, μισθούς συντάξεις, υγεία, παιδεία. Για το κτύπημα των εκβιασμών και της ασυδοσίας εργοδοτών-τραπεζιτών-καναλαρχών. Για να ξηλωθούν τα μνημόνια και οι εφαρμοστικοί τους νόμοι για να μην υπάρξει καμία νέα αντιλαϊκή συμφωνία!

ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση, οργάνωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στρατόπεδο Μαρκοπούλου: Ένας χρόνος μετά

Η Πρωτοβουλία Χανιωτών για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου με ανακοίνωσή...

Οι Κρητικοί υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΜέΡΑ25

Παρουσιάστηκε χθες στην πλήρη του σύνθεση το ευρωψηφοδέλτιο μάχης...

Κασσελάκης: Δε μας αφορούν οι νεοναζί ψηφοφόροι

Ο Στέφανος Κασσελάκης πέρασε στην αντεπίθεση για το σχόλιο του Νίκου Ρωμανού, ο...