15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Το “ευχαριστώ” του Τ. Βάμβουκα στο προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής

Ημερομηνία:

Με ανάρτησή του ο πρώην Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας αναφέρεται στο ατύχημα που είχε και εκφράζει τις ευχαριστίες του στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής του Νοσοκομείου Χανίων για την άριστη φροντίδα που του παρείχαν.

Αναφέρει σχετικά:

Ένα ατύχημα είχε σαν αποτέλεσμα, κατάγματα στην ποδοκνημική άρθρωση του δεξιού μου ποδιού. Η άμεση χειρουργική επέμβαση στο Γενικο Νοσοκομείο Χανίων αποκατέστησε την βλάβη και είμαι βέβαιος, ότι έγινε με τον καλύτερο τρόπο.

Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ορθοπεδικής κλινικής για την αμεσότητα, την επάρκεια και την ευγενική συμπεριφορά τους.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω την εξαιρετική και ακούραστη ομάδα των ορθοπεδικών, Γιάννη Σφυράκη, Γιώργο Ηλιάκη, Κατερίνα Μανιμανάκη, καθώς και τον αναισθησιολόγο Γιώργο Χατζηπλή.

Παραμένει πάντα η υπομονή των δύο μηνών, που χρειάζονται, μέχρι να το πατήσω.”

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ