22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Το θαύμα της πρόωρης Ανάστασης για την Ελλάδα Από την οικονομική κατάθλιψη ξαφνικά στις αγορές;

Ημερομηνία:

Του Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μετα την οικονομικη υφεση και καταθλιψη και τα δυο σωσιβια σωτηριας απο μολυβδο, τα ετσι ονομασθεντα «Μνημονια» της Ε.Ε. και του ΔΝΤ, μετα τεσσερα χρονια δοκιμασιας του Ελληνικου Λαου και πανω απο 5.000 αυτοκτονιες Ελληνων Πολιτων, οι αριθμοι των Βρωμομαγαζων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ μαζι με αυτους της στατιστικης υπηρεσιας της Ε.Ε. ψευδολογουν.
Τα οικονομικα μεγεθη της χωρας μας σε σχεση με το 2009 εχουν επιδεινωθει αφου το συνολικο χρεος (δημοσιο και ιδιωτικο), αυξηθηκε απο περιπου 254 % του ΑΕΠ, στο 333 %.
Το δημοσιο μονο χρεος απο 120 % του ΑΕΠ στις 31.12.2009 αυξηθηκε στις 31.12.2013 χωρις τα Swaps των περιφημων «Αγορων» των Μεγαλοαπαταιωνων σε 177 % του ΑΕΠ, δηλαδη σε 321,5 δισεκατομμυρια ευρω, χωρις να συνυπολογιζεται και η αναγκαστικη παραιτηση ή καλυτερα η «κλοπη» των 100 δισεκατομμυριων ευρω των εγχωριων πιστωτων, δηλαδη των εγχωριων ασφαλιστικων ταμειων. Οι αλλοδαποι πιστωτες, η ΕΚΤ και τα αλλοδαπα ασφαλιστικα ταμεια δεν αναγκασθηκαν να παραιτηθουν απο τιποτε.
Το ιδιο συμβαινει και με το ετησιο ελλειμμα του δημοσιου προϋπολογισμου που μετα το 2009 παραμενει με 13 % του ΑΕΠ σχεδον σταθερο μεχρι σημερα.
Οι μπαρουφες μειωσης του επαναλαμβανονται καθε χρονο. Μπαρουφες αποτελουν και τα ετσι ονομασθεντα πρωτογενη πλεονασματα.
Ολα τα ως ανω οφειλονται στην πτωση του ΑΕΠ ως αποτελεσμα της υφησιακης πολιτικης, στην οποια καταδικασε την Ελλαδα σκοπιμα η Ε.Ε. και το ΔΝΤ και την οδηγησε στην οικονομικη καταθλιψη που διατηρειται αμειωτα.
Παρ’ ολα τα ως ανω, η Ελλαδα των Βρωμομαγαζων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ βγηκε την 10.04.2014 στις «Αγορες» και πανηγυριζει, ακουσον, ακουσον, επειδη αυξησε το χρεος της κατα περιπου 3,5 δισεκατομμυρια ευρω! ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΤΗΣ!!! Αντι να θλιβεται και να ντρεπεται πανηγυριζει!!! Στις 11.04.2014 ερχεται στην Αθηνα και η γερμανιδα Καγκελαριος για να συνεορταση με τους συγχρονους Γερμανοτσολιαδες!
Η κυρια αυτη του 4ου Γερμανικου Ρα’ι’χ επιθυμει να συνεορτάσει με τους τεμπεληδες, οκνηρους, φοροφυγαδες, ανικανους, μη παραγωγικους και απειθαρχους Ελληνες, αλλα αποφευγει συστηματικα να ξεπληρώσει τα χρεη προς την Ελλαδα του 3ου Γερμανικου Ραϊχ!!!
Εδω τιθενται τα ερωτηματα! Προς τι αποσκοπει η ως ανω φαρσοκομωδια;
Τι φοβουνται οι ξενοι και οι εγχωριοι δολοφονοι της Ελληνικοτητας και του Ελληνισμου; Μηπως τις ευρωεκλογες της 25.05.2014 ή μια πιθανη ανατροπη που καθε αλλο παρα αναιμακτη θα ειναι; Τις ευρωεκλογες δεν χρειαζεται να τις φοβουνται. Η πλειοψηφια των ηλιθιων και χειραγωγημενων Ραγιαδων, Γραικυλων και Ρωμηων θα τους ξαναψηφισει. Το πρωβλημα στην Ελλαδα ειναι η Φαυλοτητα ολων των κομματικων Βρωμομαγαζων, η οποια Φαυλοτητα εξυπηρετει αποκλειστικα τα συμφεροντα του παγκοσμιου πολιτικου σιωνισμου, τα συμφεροντα των τραπεζων, των χρηματιστων, των τοκογλυφων, των κερδοσκοπων και συμβαδιζει με τα συμφεροντα των «περιφημων και ελευθερων και ληστρικων Αγορων». Οι offshore τραπεζες του τετραγωνικου μιλιου του Λονδινου και των νησων των πρωην πειρατων, δηλαδη οι περιφημες «Αγορες» με την βοηθεια του ΔΝΤ ειναι αυτες που λαφυραγωγουν διαχρονικα τις περισσοτερες χωρες του πλανητη μας, οι οποιες εχουν την τιμη να ξεπληρωνουν τα δυσαναλογα και κατα το μεγαλυτερο μερος κλεμενα δανεια που αναγκαζονται να λαμβανουν.
Η χρεοκοπημενη Ελλαδα συνεπως σκοπιμα οδηγειται στην πτωχευση…….
Ολα τα αλλα αποτελουν παραμυθια της Γιαγιας……

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ