19.8 C
Chania
Saturday, May 25, 2024

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: Το νέο σποτ του ΙΝΚΑ με την υπογραφή Παπαδουλάκη [βίντεο]

Ημερομηνία:

“Αντίσταση” είναι ο τίτλος του νέου διαφημιστικού σπότ του Συνεταιρισμού Καταναλωτών ΙΝΚΑ που αποτελεί ένα κάλεσμα για στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων.
Το νέο διαφημιστικό φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη Θοδωρή Παπαδουλάκη και μετατρέπεται στο πιο ηχηρό μήνυμα για τη στήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων και προϊόντων κάτι που αποτελεί και το βασικό μέλημα του συνεταιρισμού ΙΝΚΑ.

Ο εχθρός έχει αλλάξει μορφή σήμερα και αυτό αναδεικνύεται με τον πιο πειστικό τρόπο μέσα από το νέο σποτ του συνεταιρισμού καταναλωτών ΙΝΚΑ.

Ο ίδιος ο Θοδωρής Παπαδουλάκης στην ιστοσελίδα του στο Facebook γράφει: “Η σημασία της αντίστασης κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, όλοι τη γνωρίζουμε. Τη σημασία της αντίστασης σήμερα, την ανακαλύπτουμε…”

Δείτε το βίντεο σε υψηλή ευκρίνεια:

[vimeo id=”92212066″ width=”620″ height=”360″]

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ