22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στα Χανιά

Ημερομηνία:

Ξεκινά σήμερα, Πέμπτη 27/1/2022, από τα Χανιά το δεύτερο μέρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ΖίουΖίτσου από την Ελληνική Φίλαθλο Ερασιτεχνική Ομοσπονδία Ζίου – Ζίτσου (Ε.Φ.Ε.Ο. Ζ-Ζ), σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Χανίων. Το Πρωτάθλημα, όπως γνωστοποιήθηκε σε Συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν οι διοργανωτές στην Αίθουσα Τύπου του Δημαρχείου Χανίων, θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Κλαδισού, θα διαρκέσει έως τις 30 Ιανουαρίου, ενώ κατά τη διάρκειά του θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Την ικανοποίησή της για τη διεξαγωγή του δεύτερου μέρους του Πρωταθλήματος στα Χανιά εξέφρασε η Πρόεδρος της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου, Μαρία Χαριτοπούλου, ευχαριστώντας παράλληλα τον Δήμο Χανίων για τη στήριξη της διοργάνωσης, στην οποία θα συμμετέχουν περίπου 1.000 αθλητές. «Πρόκειται για ένα πολύ διαδεδομένο άθλημα στην Ελλάδα με 25.000 αθλητές. Είναι σημαντική η προσφορά της Περιφέρειας Κρήτης στο άθλημά μας, με πολλούς Συλλόγους και τη μεγαλύτερη ανάπτυξη σε σχέση με τις υπόλοιπες Περιφέρειες της χώρας. Γι΄ αυτό και επιλέγουμε πάντα φάσεις του Πρωταθλήματος να πραγματοποιούνται στην Κρήτη», τόνισε χαρακτηριστικά η κα. Χαριτοπούλου.

«Με ιδιαίτερη χαρά φιλοξενούμε το τριήμερο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ζίου – ζίτσου στην πόλη μας, ενώ ο Δήμος Χανίων έχει δείξει επανειλημμένα ότι στηρίζει όλα τα αθλήματα, ακόμη και αυτά που δεν είναι διεθνώς αναγνωρισμένα», επεσήμανε από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης.

«Ήταν επιθυμία πολλών ετών να διοργανωθεί ένα σημαντικό Πρωτάθλημα του συγκεκριμένου αθλήματος στην πόλη μας, η οποία έχει παράδοση στα μαχητικά αθλήματα και ιδιαίτερα στο ζίου – ζίτσου. Το τετραήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο εκ των βασικών αγωνισμάτων, το DuoSystem και το FightingSystem, ενώ κατά τη διάρκειά του θα διεξαχθούν τα Πρωταθλήματα των μικρών ηλικιών, 5 έως 17 ετών, καθώς αυτό το αθλητικό τμήμα αναπτύσσεται ταχύτατα σε πανελλήνιο εύρος», ανέφερε ο Α΄ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου, Δημήτρης Μπιτσαξής, διευκρινίζοντας ότι η διοργάνωση δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί χωρίς της στήριξη του Δήμου Χανίων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανάτους αγώνες, μέσω live-streaming στους παρακάτω συνδέσμους:

https://www.youtube.com/watch?v=-A7bFbLPhQM

https://www.youtube.com/watch?v=poAPbh3N1LU

https://www.youtube.com/watch?v=_umxRtPpRXU

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλ. Μαρκογιαννάκης στη Βουλή: «Να μην επικρατήσει το τοξικό κλίμα μέχρι τις εκλογές»

Την εμπιστοσύνη του στην ελληνική δικαιοσύνη για τη διερεύνηση...

Πέθανε το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Χαραλαμπίδης

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης,...

Την Δευτέρα η «κάθοδος» Καιρίδη για τις μεταναστευτικές ροές στην Κρήτη

Την Δευτέρα 1η Απριλίου και όχι αύριο (29/3) Παρασκευή...