15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ»

Ημερομηνία:

Ένα ιστορικό σύνθημα για μια ιστορική ονομασία επανέφερε, στο πλαίσιο συνέντευξής του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Χρηστίδης.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο της εφημερίδας «το Καρφί» τι απαντά σε αυτούς που προτείνουν «επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ», ο κ. Χρηστίδης σημείωσε:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ κύριε Δρουζια, ο βασικός πρωταγωνιστής, ο βασικότερος πυλώνας του ΚΙΝΑΛ. Με τα σύμβολά του στα ψηφοδέλτια, με την ιστορική έδρα του στη Χαρίλαου Τρικούπη, με τα πρόσωπα και τις πολιτικές του να θυμίζουν πάντα όσα κάναμε και όσα μπορούμε να κάνουμε.

»Η άνοδος του Κινήματος Αλλαγής είναι προϋπόθεση για να δικαιωθεί το έργο του ΠΑΣΟΚ, που τόσο στοχοποιήθηκε για να ξεπλύνουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ τις δικές τους ευθύνες. Η Ιστορία του ΠΑΣΟΚ δεν παραγράφεται. Εμείς δημιουργούμε τώρα το ΠΑΣΟΚ της νέας εποχής. Εδώ είμαστε για να κάνουμε ό,τι έκανε το ΠΑΣΟΚ από το 1974 έως το 1981. Να πείσουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να είναι μια περήφανη χώρα, με υψηλές προσδοκίες και ταχύτητες. Με τον Έλληνα και την Ελληνίδα πρωταγωνιστές της νέας εποχής που ανοίγεται μπροστά μας.»

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...