16.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Το «πόθεν έσχες» του Νίκου Κοκλώνη

Ημερομηνία:

Μέχρι να γίνει γνωστό ότι η Αρχή για το Ξέπλυμα Χρήματος ελέγχει τον Νίκο Κοκλώνη για απάτη, φοροδιαφυγή, ακόμη και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ποτέ δεν απασχόλησε τα ΜΜΕ η προέλευση των τεράστιων χρηματικών ποσών που επενδύονταν στις τηλεοπτικές παραγωγές του.

Ο ίδιος αυτοπροβάλλεται ως celebrity και influencer, απολαμβάνοντας τις κάμερες, τους χαριεντισμούς με δημοφιλείς καλλιτέχνες και την κοσμική ζωή. Περιζήτητος στα πάρτυ και πάντα κεφάτος, έδινε συνεντεύξεις για να αφηγηθεί μια ζωή σαν παραμύθι με πλούτη που ήρθαν από τον ουρανό χάρη στο μοναδικό επιχειρηματικό του ταλέντο και την καλή του τύχη.

Ακόμη και η πτώχευση εταιρείας που έχει στο βιογραφικό του δεν δημιουργούσε ερωτηματικά για τις εγγυήσεις που υπάρχουν ότι το κακό δεν θα επαναληφθεί. Όλα κανονικά και κυρίως λαμπερά χάρη στις τεράστιες ποσότητες γκλίτερ που στολίζουν τα τηλεοπτικά προϊόντα του.

Κατάφερε να φτιάξει το προφίλ ενός υπερεπιτυχημένου τηλεοπτικού παραγωγού, φίλου με όλους τους υπερδιάσημους, που πουλάει ψυχαγωγία και επιβραβεύεται από το κοινό συντηρώντας μια μιντιακή αυτοκρατορία επειδή είναι ταλαντούχος και πανέξυπνος.

Δεν του χρειάστηκε να αποδείξει τίποτα μέχρι που ασχολήθηκε μαζί του η αρμόδια για το Ξέπλυμα Χρήματος Αρχή. Οι δηλώσεις «πόθεν έσχες» που υποχρεούνται να υποβάλλουν, μεταξύ άλλων, οι δημοσιογράφοι των 800 ευρώ δεν αποτέλεσαν ποτέ πρόβλημα για τον ίδιο. Όπως λέει, άλλωστε, «ανοίγοντας» τα φοβερά και τρομερά τηλεοπτικά shows του, εδώ είμαστε για να περνάτε καλά.

tvxs.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πλήρωσε μεγαλοεπιχειρηματίας την εγγύηση αξιωματούχου του ΟΣΕ;

του Μανώλη Κοττάκη Με τον καπετάνιο του πλοίου, ο οποίος...

Απέραντη θλίψη στα Ανώγεια την 49χρονη μητέρα που “έσβησε” ξαφνικά

Βαθύτατη θλίψη σκόρπισε σήμερα στα Ανώγεια η είδηση του πρόωρου και...

Βοήθεια από την Κρήτη για τους γύπες της ηπειρωτικής Ελλάδας

Τρεις νεαροί γύπες με προέλευση από την Κρήτη απελευθερώθηκαν...