27.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Το “Υπερκοπέλι” από τα σύννεφα και σε βίντεο!

Ημερομηνία:

Ο αγώνας “Υπερκοπέλι” και “Υπερκοπελάκι” πραγματοποιήθηκε την Κυριακή για 5η συνεχή χρονιά και η συμμετοχή των πολιτών ήταν μεγάλη. Μεγάλο όμως ήταν το ενδιαφέρον και καλλιτεχνών που προσφέρανε και αυτοί στη διοργάνωση με τις δημιουργίες τους.

Πέρα από τις πολλές φωτογραφίες που δημοσιοποιήθηκαν, υπάρχει και ένα βίντεο που κυκλοφόρησε με πλάνα του αγώνα από τον αέρα. Η πολύ όμορφη δημιουργία είναι της Chania Aerial Creations. Εκεί, καταγράφονται τα σημαντικότερα στιγμιότυπα του αγώνα με εντυπωσιακά πλάνα.

Να υπενθυμίζουμε ότι οι συμμετέχοντες στο «Υπερκοπέλι» κολύμπησαν απόσταση 500 μέτρων, κάλυψαν με τα ποδήλατα τους διαδρομή 24 χιλιομέτρων και στη συνέχεια έτρεξαν 6,6 χιλιόμετρα γύρω από το παρκάκι των Αγίων Αποστόλων.

Στο «Υπερκοπελάκι» έλαβαν μέρος πολλά παιδιά, που κολύμπησαν 100 μέτρα, ποδηλάτησαν 2 χιλιόμετρα και έτρεξαν 500 μέτρα. Σκοπός του μίνι τριάθλου ήταν η διάδοση του αθλήματος στις μικρές ηλικίες.

Και στους δύο αγώνες, στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, δεν υπήρξε κατάταξη, ούτε και χρονομέτρηση, καθώς μοναδικός σκοπός της προσπάθειας ήταν η ενίσχυση του συλλόγου εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «Ορίζοντας», που δραστηριοποιείται στα Χανιά με στόχο την στήριξη παιδιών που πάσχουν από καρκίνο.

Δείτε τον αγώνα όπως καταγράφηκε σε βίντεο από την Chania Aerial Creations. Έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον.

[vimeo id=”108161713″ width=”620″ height=”360″]

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ