14.8 C
Chania
Παρασκευή, 13 Μαρτίου, 2026

Το #ask_Zoe έρχεται για να… ρίξει το Twitter!

Ημερομηνία:

Σηκωθείτε από καναπέδες, ντιβάνια, πολυθρόνες (ή και όχι) και καθίστε μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή σας. Την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου η Ζωή Κωνσταντοπούλου δίνει διαδικτυακή συνέντευξη από τις 19:30 ως τις 21:30 και το twitter αναμένεται να αναστενάξει τόσο από τις σοβαρές απορίες των ψηφοφόρων όσο και από το αναμενόμενο τρολάρισμα.

Το hashtag το οποίο θα ανοίξει το απόγευμα της Παρασκευής στις 17:30 για να δεχτεί τις ερωτήσεις προς την Ζωή Κωνσταντοπούλου, είναι το #ask_Zoe και οι ερωτήσεις θα απαντηθούν σε δίωρο live stream.

Οι ερωτήσεις θα απαντώνται με τη σειρά που θα υποβάλλονται από τους χρήστες στο twitter, με μόνη παρέμβαση την ομαδοποίηση όμοιων ερωτήσεων.

Η συνέντευξη θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά με live streaming από την ιστοσελίδα της ΛΑΕ (http://laiki-enotita.gr) αλλά και από το κανάλι του κόμματος στο Youtube (https://www.youtube.com/watch?v=m5C4PJpib_g) της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το Επιμελητήριο Χανίων ενημερώνει για επικύρωση εγγράφων προς τον Αραβικό κόσμο

Το Επιμελητήριο Χανίων ενημερώνει εξαγωγικές επιχειρήσεις για νέα υπηρεσία επικύρωσης εγγράφων προς τον Αραβικό κόσμο μέσω του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου.

Συνέντευξη Τύπου στο Δημαρχείο Χανίων για ημερίδα με θέμα την Τεχνητή Νοημοσύνη

Συνέντευξη Τύπου στις 16 Μαρτίου 2026 στο Δημαρχείο Χανίων για την ημερίδα «Τεχνητή Νοημοσύνη και Ενσυναίσθηση: Ηθικά Διλήμματα». Παρουσία της Αντιδημάρχου Ελένης Ζερβουδάκη.

Σεμινάριο Α’ Βοηθειών από Δήμο Χανίων και ΕΠΟΜΕΑ: Ανοικτές οι δηλώσεις συμμετοχής έως 13 Μαρτίου

Δήμος Χανίων και ΕΠΟΜΕΑ διοργανώνουν σεμινάριο Α' Βοηθειών στις 16/03/2026 στο ΚΑΜ. Δωρεάν συμμετοχή, βεβαίωση παρακολούθησης. Δηλώσεις έως 13/03 στο 28213-41666.