15.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Το facebook μπλόκαρε ανάρτηση του δημοσιογράφου Άγγελου Τσέκερη που ασκούσε κριτική για το νεοναζιστικό τάγμα «Αζόφ»

Ημερομηνία:

Την ανάρτηση του δημοσιογράφου Άγγελου Τσέκερη μπλόκαρε το facebook, αφού ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία του παραστρατιωτικού νεοναζιστικού τάγματος «Αζόφ», στην οποία απεικονίζονται μέλη του να χαιρετούν ναζιστικά, κρατώντας μάλιστα και μια σβάστικα.

Το μήνυμα του facebook ήταν το εξής: «Η δημοσίευσή σας παραβιάζει τους όρους της κοινότητάς μας σε ό,τι αφορά τα επικίνδυνα άτομα και τις επικίνδυνες οργανώσεις».

Η εταιρεία του επέβαλλε και νέους περιορισμούς, όπως δημοσίευσε ο ίδιος.

Σημειώνουμε ότι πριν λιγες ημέρες το facebook απόσυρε την απαγόρευση στις δημοσιεύσεις χρηστών που υμνούν τη δράση του νεοναζιστικού τάγματος Αζόφ.

Το facebook είχε απαγορεύσει τις θετικές δημοσιεύσεις για τη φασιστική οργάνωση το 2019 αφού είχε συμπεριληφθεί σε λίστες οργανώσεων όπως η Κου Κλουξ Κλαν και το ISIS.

Σύμφωνα με έκθεση των Ηνωμένων Εθνών στρατιώτες του συγκεκριμένου τάγματος έχουν βιάσει, βασανίσει και δολοφονήσει πολίτες και είναι υπεύθυνοι για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση για τα 200 χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι

Φέτος συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από τη Σφαγή στο Λαφονήσι Κισσάμου, που έγινε από...

Κρήτη: Πειθαρχική δίωξη κατά αντιδημάρχου για παράνομες μεταδημοτεύσεις!

Βόμβα στην Αυτοδιοίκηση της Κρήτης ! Την Πειθαρχική δίωξη...