18.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Τρίτη στον κόσμο η Χανιώτισσα Γεωργία Περάκη

Ημερομηνία:

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 100μ. διπλά πέδιλα.

Ο χρόνος που σημείωσε, είναι 49.50.

«Συγχαρητήρια στην Γεωργία», σημειώνεται σε ανάρτηση του ΝΟ Χανίων.


Η πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ήταν συγκλονιστική στο πρώτο αγώνισμα που πήρε μέρος, καταφέρνοντας να σημειώσει μια εξαιρετική επίδοση που την έφερε στην 3η θέση του βάθρου!

Ειδικότερα η Περάκη χάρη στο χρόνο της με 49.50 κατετάγη στην 3η θέση, κερδίζοντας έτσι το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 100μ. διπλά πέδιλα.

Η διάκριση αυτή για την Περάκη επιβεβαιώνει το τεράστιο ταλέντο της αλλά και τις πολύ μεγάλες δυνατότητες της, πιστοποιώντας ότι συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου!

Πλέον ακολουθεί η συνέχεια για την Χανιώτισσα πρωταθλήτρια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς έχει ακόμη ν’ αγωνιστεί σε 50μ. και 4×100μ. διπλά πέδιλα και 4×100μ. επιφάνεια.

Υπενθυμίζεται ότι η αυλαία του παγκοσμίου πρωταθλήματος άνοιξε την Τετάρτη 21 Ιουνίου και αναμένεται να πέσει το Σάββατο (24/6).

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια Πολωνού περιπατητή στα Λευκά Όρη – Έπινε χιόνι δύο ημέρες

Ομαλά ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας η επιχείρηση εντοπισμού και...