20.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Τραγωδία στη Νίκαια: «Συγχωρώ τον οδηγό – Συγγνώμη που δεν μπορούμε να δωρίσουμε τα όργανα»

Ημερομηνία:

Με τον πόνο και τη θλίψη, ζωγραφισμένα στο πρόσωπό του και τη φωνή του να βγαίνει με δυσκολία, ο πατέρας της επτάχρονης Παναγιώτας που βρήκε τραγικό θάνατο το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν παρασύρθηκε από φορτηγό στη Νίκαια, μίλησε στον Alpha και, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, ανέφερε πως συγχωρεί τον οδηγό, που έκοψε το νήμα της ζωής του παιδιού του.

«Στη μνήμη του παιδιού μου συγχωρώ τον οδηγό -δεν ξέρω αν έχει και αυτός παιδιά. Ήταν ένα αγγελούδι, ήταν τόσο όμορφο αυτό το κοριτσάκι που ο Θεός το ήθελε στο πλάι του», είπε ο πατέρας της επτάχρονης.

Παράλληλα, κι ενώ έγινε γνωστό πως τελικά δεν μπορεί να δωρίσει τα όργανα του παιδιού για ιατρικούς λόγους, ο τραγικός πατέρας ζήτησε συγγνώμη «που δεν πρόλαβε το παιδί μου να δωρίσει τα όργανά του».

«Θέλω να πω ένα μεγάλο συγγνώμη στους γονείς γιατί δεν μπόρεσα να βοηθήσω τα παιδάκια τους. Μου είπαν οι γιατροί ότι μόνο όταν ένας άνθρωπος είναι διασωληνωμένος, μπορεί να προχωρήσει σε δωρεά οργάνων», είπε χαρακτηριστικά.

«Ήθελα να βοηθάω ανθρώπους και το είχα μεταδώσει και στο παιδί μου. Η κόρη μου μεταμορφώθηκε σε άγγελο. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα βρεθώ σε τέτοια θέση. Συγκλονιζόμουν και έκλαιγα όταν άκουγα γονείς να έχουν χάσει τα παιδιά τους», κατέληξε.

Σημειώνεται ότι με εντολή του εισαγγελέα ο οδηγός του φορτηγού αφέθηκε ελεύθερος, ενώ συνεχίζεται η προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος από το τμήμα Τροχαίας Κορυδαλλού.

protothema.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

700.000 ακίνητα στα χέρια ξένων funds, και οι Έλληνες δεν έχουν πού να μείνουν

Με το στεγαστικό πρόβλημα να γιγαντώνεται, και αυτή η...

Airbnb: Δεν κάνει πίσω το ΥΠΕΘΟ για το τέλος επιτηδεύματος

Προβληματίστηκαν στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης. Το συζήτησαν σε...