17.8 C
Chania
Friday, May 3, 2024

Τσίπρας: Δημοψήφισμα για την ανατροπή του Μνημονίου οι εκλογές

Ημερομηνία:

Ως δημοψήφισμα για την ανατροπή του μνημονίου και τον τερματισμό της λιτότητας χαρακτηρίζει ο Αλέξης Τσίπρας της εκλογές της Κυριακής, τονίζοντας πως «ο λαός μπορεί να νικήσει το παλιό, φθαρμένο σύστημα και μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ να ανοίξει το δρόμο της ανασυγκρότησης της χώρας, στέλνοντας μήνυμα στην Ευρώπη».

Μιλώντας στην «Αυγή» απευθύνει «προσκλητήριο αξιοπρέπειας κόντρα στην υποτέλεια χωρίς τέλος». «Ο Σαμαράς είναι το παλιό που φεύγει, κρύφτηκε πίσω από τις πλάτες της Μέρκελ και του Γιούνκερ αλλά δεν θα κρυφτεί πίσω από τις κάλπες».

«Στις 25 ψηφίζουμε στις 26 φεύγουν. Ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του είναι η περιπέτεια της χώρας», δηλώνει σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα και προσθέτει πως «αν κερδίσουν οι οπαδοί του μνημονίου χάνουμε για πάντα υγεία, σχολεία, δουλειά».

Στη RealNews επισημαίνει πως «οι πολίτες από διαφορετικές αφετηρίες ξεπερνάνε το παρελθόν και ενώνονται με τον ΣΥΡΙΖΑ». «Την Κυριακή τελειώνει η εποχή της μεταπολίτευσης. Τη Δευτέρα ξημερώνει μια νέα Ελλάδα. Της ενότητας, της αξιοπρέπειας, της οικονομικής και κοινωνικής ασφάλειας, της δημοκρατικής ομαλότητας», τονίζει.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ο Ερντογάν διακόπτει τις εμπορικές σχέσεις με το Ισραήλ – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για υποκρισία

Η Τουρκία διακόπτει όλες τις εξαγωγές και εισαγωγές από και προς...

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Οι πρώτοι μήνες νοσηλείας, τα “γιατί” που τη βασάνιζαν και το κύμα αγάπης

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή της ΕΡΤ...

Ρέθυμνο: Κατασχέθηκαν πάνω 52.800 κροτίδες – Συνελήφθη ο κάτοχος τους

Συνελήφθη σήμερα (02.05.2024) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου...