13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Κρήτη: Τέλος στο βουητό στα αυτιά, βάζει η ΩΡΛ του ΠΑΓΝΗ

Ημερομηνία:

Μία σπουδαία εποχή ξεκινά για όλους τους ασθενείς στην Κρήτη που υποφέρουν από τα βουητά στα αυτιά.

Η ΩΡΛ του ΠΑΓΝΗ ανακοίνωσε ότι με μία νέα καινοτόμο θεραπεία, ουσιαστικά θα μπει τέλος στα βουητά που ενδεχομένως να έχουν ασθενείς στο νησί.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση της Κλινικής έχει ως εξής:

Νέα καινοτόμο θεραπεία για τις εμβοές (βουητά) από την ΩΡΛ Κλινική του ΠαΓΝΗ. Η μέθοδος που βασίζεται και σε δημοσιεύσεις μας σε έγκριτα διεθνή περιοδικά, σχετίζεται με την ιοντοφόρηση ειδικού διαλύματος στο αυτί. Περισσότερες πληροφορίες στο 2810 392348 και 2810 392467, από Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023.

Η μέθοδος που βασίζεται και σε δημοσιεύσεις των γιατρών της κλινικής σε έγκριτα διεθνή περιοδικά, σχετίζεται με την ιοντοφόρηση ειδικού διαλύματος στο αυτί.

Ο διευθυντής της κλινικής, αναπληρωτής καθηγητής Εμμανουήλ Προκοπάκης αναφέρει στο Cretalive πως είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη θεραπεία εφαρμόζεται στην Ελλάδα.

Εκτιμάται πως για 1 στους 3 ασθενείς που θα υποβληθεί στη θεραπεία θα έχουμε πλήρη εξάλειψη των βουητών, 1 στους 3 θα δει τα βουητά να απομακρύνονται για μεγάλο διάστημα και 1 στους 3 δε θα έχει αποτέλεσμα.

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...