15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Τσαπανίδου: “Σοκάρει το πόρισμα της ΡΑΣ – Ρουσφέτια και αδιαφορία για την ασφάλεια των πολιτών”

Ημερομηνία:

«Σοκάρει το πόρισμα της ΡΑΣ» τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας το επίμαχο πόρισμα, στο οποίο επισημαίνεται ότι ο προφυλακισμένος σταθμάρχης της Λάρισας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και όσοι εκπαιδεύτηκαν στον ίδιο κύκλο μαζί του δεν έχουν εκπαιδευτεί σωστά.

«Το πόρισμα της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων όχι μόνο σοκάρει αλλά εντείνει το γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας, καθώς ανακαλεί όλους τους σταθμάρχες που η ΝΔ προσέλαβε με μπλοκάκι κρίνοντας ότι έχουν ανεπαρκή εκπαίδευση και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια.

Με τον πιο δραματικό τρόπο διαπιστώνουμε ότι η αριστεία και το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι τα ρουσφέτια και η αδιαφορία για την ασφάλεια των πολιτών» δηλώνει η κ. Τσαπανίδου.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ