28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Μίμης Παπαϊωάννου: Πλήθος κόσμου και συγκίνηση στο τελευταίο αντίο, ο ύμνος της ΑΕΚ “συνόδευσε” το φέρετρο

Ημερομηνία:

Το τελευταίο αντίο είπαν στον Μίμη Παπαϊωάννου, που έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (15/03) σε ηλικία 81 ετών, φίλοι, άνθρωποι της ΑΕΚ και πλήθος κόσμου.

Όπως μεταδίδει το SPORT 24, από το πρωί της Παρασκευής (17.03) η σορός του είχε τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα και πολλοί ήταν εκείνοι που πέρασαν να αποχαιρετήσουν τον άνθρωπο που έγραψε πολλές χρυσές σελίδες στην ιστορία της Ένωσης.

Φυσικά οι άνθρωποι του αθλητισμού δεν θα μπορούσαν να λείψουν. Συμπαίκτες και αντίπαλοι βρέθηκαν στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας για να πουν το ύστατο χαίρε σε έναν τεράστιο ποδοσφαιριστή.

 

Κηδεία Μίμη Παπαϊωάννου
Κηδεία Μίμη Παπαϊωάννου  EUROKINISSI SPORTS

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης και εκπρόσωποι απ’ όλα τα τμήματα του συλλόγου βρέθηκαν και εκείνοι στο Ναό για να αποτίσουν φόρο τιμής στον Μίμη Παπαϊωάννου.

Κηδεία Μίμη Παπαϊωάννου
Κηδεία Μίμη Παπαϊωάννου  EUROKINISSI SPORTS
Κηδεία Μίμη Παπαϊωάννου
Κηδεία Μίμη Παπαϊωάννου  EUROKINISSI SPORTS

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές είχαμε όταν παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Κώστας Νεστορίδης, Αντώνης Αντωνιάδης και Νίκος Σαργκάνης λύγισαν λέγοντας το δικό τους αντίο στον μεγάλο επιθετικό.

Την ώρα που το φέρετρο που μετέφερε τη σορό του Μίμη Παπαϊωάνου στην τελευταία του κατοικία βγήκε από την εκκλησία όλοι όσοι ήταν εκεί τον αποχαιρέτησαν τραγουδώντας τον ύμνο της ΑΕΚ.

Κηδεία Μίμη Παπαϊωάννου
Κηδεία Μίμη Παπαϊωάννου  EUROKINISSI SPORTS

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ