13.7 C
Chania
Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026

Υπεγράφη η σύμβαση για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Γαύδου

Ημερομηνία:

Υπεγράφη το βράδυ της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου η σύμβαση ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας για την εξυπηρέτηση της δρομολογιακής γραμμής Χώρα Σφακίων – Γαύδος και επιστροφή.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Γαύδου «τα δρομολόγια που θα εκτελούνται από και προς την Γαύδο θα είναι τρία (3) ανά εβδομάδα , για το χρονικό διάστημα από 17/11/2023 μέχρι την έναρξη της εκτέλεσης δρομολογίων με τακτική (εμπρόθεσμη ή εκπρόθεσμη) δρομολόγηση, διαφορετικά μέχρι τη σύναψη σύμβασης αποκλειστικής εξυπηρέτησης της δρομολογιακής γραμμής και σε περίπτωση που δεν συναφθεί τέτοια σύμβαση μέχρι την προκήρυξη μειοδοτικού διαγωνισμού, το οποίο σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να υπερβεί την 30/12/2023, ημερομηνία λήξης της εγκεκριμένης διακοπής δρομολογίων για εργασίες ετήσιας συντήρησης και επισκευής (ακινησία) του Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΑΜΑΡΙΑ».

Η απόφαση ανάθεσης των δρομολογίων έχει δημοσιευτεί στο «Διαύγεια» και μπορείτε να την βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://diavgeia.gov.gr

 

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η εργατική Πρωτομαγιά και το 8ωρο εργασίας

Τόσο αίμα που χύθηκε για το 8ωρο εργασίας. Τόσο...

Σύλληψη 18χρονου για ζωοκλοπή στο Ηράκλειο

Συνελήφθη 18χρονος στο Ηράκλειο για ζωοκλοπή. Αφαίρεσε επτά χοίρους από αγρόκτημα 63χρονου. Η προανάκριση ενεργείται από το ΑΤ Μινώα Πεδιάδος.

Μαμουλάκης: «500 εκ. στους πολίτες – 2,83 δισ. στους μετόχους των Τραπεζών»

Ο Χάρης Μαμουλάκης καταγγέλλει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για αναδιανομή υπέρ των ισχυρών, συγκρίνοντας τα 500 εκ. ευρώ μέτρα στήριξης με τα 2,83 δισ. μερίσματα τραπεζών.