17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Υπογραφή οδικού έργου 2 εκ. € για αποκατάσταση ζημιών σε Άνω Σφηνάρι και Κεραμωτή

Ημερομηνία:

Ένα ακόμα σημαντικό έργο αποκατάστασης ζημιών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα στην περιοχή της Π.Ε. Χανίων ύψους 2 εκ. ευρώ, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Το έργο αφορά την αντιμετώπιση καθιζήσεων και κατολισθήσεων στην περιοχή του δήμου Κισάμου και συγκεκριμένα επί της επαρχιακής οδού Καστέλι – Κάμπος– Κεφάλι, με τις κύριες παρεμβάσεις να αφορούν τις περιοχές Άνω Σφηνάρι και Κεραμωτή.

Στόχος και αυτού του έργου, είναι η αποκατάσταση της ασφαλούς κυκλοφορίας των οχημάτων, μέσα από εργασίες κατασκευής πασσαλότοιχου από οπλισμένο σκυρόδεμα και τοποθέτησης αγκυρωμένων πλεγμάτων αντιστήριξης, σε συνδυασμό με έργα για την ομαλή απορροή των ομβρίων. Επίσης σε όλο το τμήμα εφαρμογής των μέτρων αποκατάστασης γίνετε αποκατάσταση του οδοστρώματος της οδού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νίκος Καλογερής δήλωσε ότι, μετά από μια χρονοβόρα διαδικασία εκπόνησης και έγκρισης ερευνών και μελετών, προχωρούμε στην κατασκευή των αναγκαίων έργων για την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας σε μια απομακρυσμένη και ιδιαίτερα αναπτυσσόμενη περιοχή, η οποία είχε πληγεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από τις θεομηνίες.

Τμήμα Άνω Σφηνάρι
Τμήμα Κεραμωτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...