22.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

– ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ 1,533,451 το 2016. Και τώρα το 2017 προχωρούν ακάθεκτοι. Δεν έχουν αφήσει άνθρωπο ήσυχο. Κατάσχουν ό,τι βρουν. Ακόμα και τις μέρες του Πάσχα άφησαν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ (!!!) πολίτες χωρίς «σώσον ελέησον».
Πολίτες των Χανίων, επίσης τις μέρες του Πάσχα, πήραν τα γνωστά «ραβασάκια». Είχαν αύξοντα αριθμό περίπου 36000, εκεί γύρω. Παίρνουν σπίτια για 500 ευρώ!
Κάθε μέρα αυτοκτονούν Έλληνες. ΕΩΣ ΠΟΤΕ!, Έως πότε;

– ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙ ΔΙΑΦΘΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Μέσω της SΙΕΜΕΝS, των τηλεπικοινωνιών διέφθειραν με τις μίζες δισ που έδωσαν και έτσι «κρατούν» σχεδόν όλους τους πολιτικούς. Όσους δεν «κρατούν» εκβιάζουν, τρομοκρατούν ή υπόσχονται εξουσία. Έτσι άλωσαν την Ευρώπη και μετέτρεψαν την ΕΛΛΑΔΑ σε ΑΠΟΙΚΙΑ τους. ΈΩΣ ΠΟΤΕ;…

– Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. Χωρίς ντροπή, χωρίς φιλότιμο εξευτελίζει τα πάντα και προκαλεί τη νοημοσύνη μας. Κρίμα και πάλι κρίμα.

– ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Έγινε ένα με το κατεστημένο της και υμνητής του. Και δεν ντρέπεται.

– «ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ Μ’ ΑΚΟΥΕΙ;» Αυτός είναι λέει προθάλαμο της Χρυσής Αυγής. Ο λαός βλέπει;…

– ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ πληρώνουν όλους Πλην Ελλάδας. Η Γερμανική SIEMENS πλήρωσε με δισ όλες τις χώρες, πλην Ελλάδας που δεν πήρε ευρώ

– ΑΛΛΟΙ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ και άλλοι τον εκμεταλλεύονται. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους είναι ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ…

– ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ οι εχθροί και έγινε του «μπάτε σκύλοι»…

– ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ 37 που μας τσιγκλίζουν και δεν αφήνουν τους Χανιώτες να ξεχάσουν το αίσχος της παράδοσης του αεροδρομίου μας στους ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΝΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ; Η Φώφη ή…

– ΧΑΡΑΤΣΙ και στην ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ Χανίων. Είδες η Fraport; Κυνηγά και την αερολέσχη. Γίναμε ξένοι στον τόπο μας. Αυτά και έρχονται και χειρότερα.

– Έφυγε ο Παύλος Παυλάκης. Ο γαλήνιος, ανοικτών οριζόντων, διακεκριμένος επιστήμονας, αυθεντία θα έλεγε κανείς που άφησε τη σφραγίδα του στα μεγάλα αναπτυξιακά έργα υποδομής του τόπου. Τελευταίος αποχαιρετισμός την Κυριακή που πέρασε. Θα θυμόμαστε με μεγάλη εκτίμηση τον αγαπητό σε όλους μειλίχιο, εξαίρετο άνθρωπο, γίγαντα του ήθους και της αξιοπρέπειας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκέπασε. Αγάπησες έμπρακτα τα Χανιά και στο ανταποδίδουν όλοι.
Καλό ταξίδι. Παύλο

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παζάρι Μεγάλης Παρασκευής στις Βουκολιές του Δήμου Πλατανιά

Ο Δήμος Πλατανιά σας προσκαλεί και φέτος, τη Μεγάλη...