15.8 C
Chania
Sunday, April 28, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

H ΑΓΟΡΑ ΑΓΚΟΜΑΧΕΙ
Υποτονική η κίνηση στην Αγορά σε σχέση με τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης. Αυτή η κατάσταση έρχεται να διαψεύσει τις αιτιάσεις της

Ο ΜΙΝΩΣ ΖΟΜΠΑΝΑΚΗΣ
Συμφωνεί ή διαφωνεί κανείς με συνανθρώπους του πρέπει να αναγνωρίζει το μέγεθός τους. Και ο Μίνως Ζομπανάκης ήταν μια εξέχουσα διεθνής προσωπικότητα που τίμησε τον τόπο μας. Σεβόταν όλες τις απόψεις και βοηθούσε όσο μπορούσε τη χώρα προσφέροντας πάντα πρόθυμα τις συμβουλές του.
Είχαν την ευκαιρία να γνωρίσω από κοντά τον άνθρωπο, φιλοξενώντας τον σε εκπομπές λόγου.
Με εντυπωσίασε το αξιοπρεπές με γλυκύτητα ύφος του χαρακτήρα του, οι βαθιές του γνώσεις για τα σύγχρονα οικονομικά που δυστυχώς τώρα βιώνουμε. Ήταν άνθρωπος της συνεννόησης και των χαμηλών τόνων και η παρότρυνση για συνεργασία των δυνάμεων του τόπου και η ευρύτερη θεώρηση των πραγμάτων τον χαρακτήριζαν.
Ίσως αυτές να είναι οι πιο σημαντικές παρακαταθήκες του.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΒΟΥΡΛΑΚΗ
Καλή επιλογή για το ΚΚΕ η επιλογή του Νίκου Βουρλάκη. Ευτυχώς βέβαια που δεν πρόλαβε να συμμετέχει σε εκπομπή οπερέτα και περιέσωσε, τουλάχιστον αυτός, την αξιοπρέπειά του. Καλή επιτυχία.

ΒΑΝΔΑΛΟΙ
Βανδάλισαν την περιοχή των Αγίων Αποστόλων άγνωστοι. Διέλυσαν τη σιδερόπορτα που έκλεινε την είσοδο στην περιοχή. Το πανέμορφο εκκλησάκι έχει δεχτεί πολλές φορές επιθέσεις. Να είναι η τελευταία;

ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ
Η αγορά φαρμάκων κ. Πολάκη, αν δεν το ξέρετε, πάσχει από σοβαρές ελλείψεις που άπτονται, ίσως, και της ζωής των ασθένων.
Μη χειρότερα…

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρέθυμνο: Κοινή ανακοίνωση φοιτητικών συλλόγων για την εισβολή αστυνομικών σε σπίτι φοιτήτριας

Με κοινή τους ανακοίνωση οι φοιτητικοί συλλόγοι Ψυχολογίας, Κοινωνιολογίας,...

Πορεία στις γειτονιές της Νέας Χώρας ενάντια στην ξενοδοχοποίηση στο Λόφο Καστέλι

Παρέμβαση - πορεία στην γειτονιά της Νέας Χώρας πραγματοποιήθηκε...

Ισπανία: Θα παραδώσει πυραύλους Patriot στην Ουκρανία

Η Ισπανία θα παραδώσει στην Ουκρανία πυραύλους για τα...