18.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Υπο-νοούμενα

Ημερομηνία:

ΠΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
Ευτυχώς που ο Ανδρέας έχει και τον Νίκο τον γιό του. Πανεπιστημιακός – Συγγραφέας και σε λίγο πολιτικός, ο Νίκος γεννά πολλές προσδοκίες σε πολλούς.
Προχθές στα Χανιά, κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ», ο Νίκος είπε τις αλήθειες που διαψεύδουν τους συκοφάντες του Ανδρέα.
Δεν καταχρέωσε την οικονομία ο Ανδρέας και έδωσε χρήμα για την βελτίωση των συνθηκών ζωής των Ελλήνων. Είναι αυτός που στήριξε τους μικρομεσαίους και δεν αφαίμαξε τους Έλληνες με την απάνθρωπη υπεφορολόγησή τους όπως σήμερα.
Η αλήθεια να λέγεται, γιατί το ψέμμα επερίσεψε σ’ αυτόν τον τόπο

ΛΥΠΑΜΑΙ ΒΑΘΥΤΑΤΑ
Κρίμα – Κρίμα – Κρίμα για αυτήν την υποχώρηση της Ελλάδας. Είπαμε δα, αλλά όχι κι έτσι…
Κρίμας Θε μου να ‘χουμε τέτοια ιστορία και τέτοιον πολιτισμό και να τα εκχωρούμε χωρίς αιδώ. Κρίμα!

ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
(Τα φερέφωνα των ξένων)
Ποιοι είναι; Οι υπερασπιστές και συνεργάτες των κατακτητών, οι πρόθυμοι για όλες τις απαιτήσεις τους;
Κρίμα και πάλι κρίμα για την γιαλαντζί αριστερά και να ξέρετε «ενός κακού μύρια έπονται».
Στρέψατε τον κόσμο να αποστρέψει το πρόσωπό του από αριστερά προς τα δεξιά και τον διχάσατε. Τα καταφέρατε να τα διαλύσετε όλα. Μπράβο σας!

Υπονομευτής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ