20.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Υπόθεση Όλιβερ: «Λένε ότι το έκανε ο γιος που δεν έχω» καταγγέλλει ο δήμαρχος Αράχωβας

Ημερομηνία:

Την ώρα που το μυστήριο γύρω από τον βασανισμό και τον θάνατο του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα παραμένει, με την αστυνομία να μην έχει, ως φαίνεται, κάτι απτό στα χέρια της, η καχυποψία έχει «χτυπήσει κόκκινο» με αρκετούς στα social media να διατυπώνουν κατηγορίες, να κατονομάζουν ενόχους και να καταγγέλλουν συγκάλυψη.

Ο Δήμαρχος Αράχωβας μιλώντας στο Mega δήλωσε ότι δέχεται αλλεπάλληλα μηνύματα που τον στοχοποιούν κατηγορώντας τον ανύπαρκτο γιο του για την κακοποίηση και τον θάνατο του χάσκι.

«Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι, οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους, να μάθουμε τι έχει συμβεί για να παραμείνουμε κι εμείς ασφαλείς. Αυτή παραμένει η θέση και η δική μου», δήλωσε ο Γιάννης Σταθάς.

Ο δήμαρχος Αράχωβας σημείωσε ότι δεν γνωρίζει τίποτα περισσότερο για την υπόθεση του Όλιβερ. «Μετά από 15 μέρες βλέπουμε ότι κανένας δεν ξέρει τι έχει συμβεί, εκτός από την  Αστυνομία που έχει πει αυτά που έχει πει, μέσω της εκπροσώπου Τύπου.

Λένε ότι το έκανε ο γιος μου, δεν έχω γιο. Αυτή η υπόθεση πρέπει να ξεκαθαρίσει. Γι’ αυτό έχουν γίνει και ενέργειες, έχει αναλάβει η εισαγγελία Αθηνών, ούτε καν η τοπική εισαγγελία. Η Αράχωβα είναι προορισμός και πρέπει να είναι ασφαλής προορισμός. Περιμένω λοιπόν τις αρχές να βγάλουν το πόρισμα. Εμείς παρά αυτά που λέγονται, ούτε έχει κινηθεί κανείς νομικά, ούτε έχει πει κάτι».

Σχετικά με το cancel Αράχωβα που κυκλοφόρησε πρόσφατα στο διαδίκτυο, ο δήμαρχος της περιοχής, υπογράμμισε: «Μας προσβάλλουν, μας βρίζουν σαν χωριό. Προχθές ήρθαν έκαναν τη διαμαρτυρία τους οι φιλόζωοι, τους υποδέχθηκε μια αντιπροσωπεία και στο δημαρχείο. Όποιος σας έχει πει ότι γνωρίζει να πάει να το καταθέσει για να τελειώνουμε. Όποιος γνωρίζει κάτι να το πει και να βοηθήσει τις Αρχές.

Είμαστε ένας φιλόξενος τόπος, το Σάββατο ανοίγει το χιονοδρομικό μόνο για καφέ γιατί δεν έχει τόσο χιόνι. Συνεχίζεται η ζωή, πρέπει να δούμε μετά την υπόθεση αυτή, να κουβεντιάσουμε τη διαχείριση των αδέσποτων, έχουμε προτάσεις».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τιμητική Διάκριση για τον Καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Ευριπίδη Πετράκη στο Διεθνές Συνέδριο ΑΙΝΑ

Ο Καθηγητής Ευριπίδης Πετράκης της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης τιμήθηκε...

Ομιλίες του υποψ. Ευρωβουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Τσιόδρα σε Χανιά και Ρέθυμνο

Με ομιλίες και συναντήσεις με τους πολίτες στα Χανιά και το Ρέθυμνο συνεχίζει...

Εσπερίδα για το μέλι στην Κίσσαμο – Θα μιλήσει διακεκριμένος γεωπόνος

Η εισαγωγή νοθευμένου μελιού δεν αποτελεί απλά μια οικονομική...