16.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

Φευγάτος (ξανά) ο Μιχελογιαννάκης: Θα καταψηφίσω μέτρα για ΑΔΜΗΕ, πώληση “κόκκινων” δανείων και ασφαλιστικό

Ημερομηνία:

Να σεβαστεί την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να μην φέρει ιδιωτικοποίηση ΑΔΜΗΕ με ξένο μάνατζμεντ και πώληση κόκκινων δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων κάλεσε τον πρωθυπουργό ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να υπερψηφίσει τέτοια μέτρα.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 είπε πως δεν θα αντέξει η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να ψηφίσει τέτοια μέτρα αν δεν γίνει για τον ΑΔΜΗΕ αυτό, που ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας έχει πει σημειώνοντας πως είναι αδιανόητο ξενοδοχειακές επιχειρήσεις 4ων και 5 αστέρων στην Ρόδο και την Κρήτη με κόκκινα δάνεια να περάσουν σε ξένα funds.

Ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να σεβαστεί την κοινοβουλευτική ομάδα στις απόψεις που έχει για τον ΑΔΜΗΕ, τα κόκκινα δάνεια και το ασφαλιστικό σημειώνοντας ότι αν δεν το κάνει θα αναγκαστεί να μπει σε σενάρια οικουμενικής Κυβέρνησης.

iefimerida.gr

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ