18.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Φιλική νίκη του Πλατανιά επί του Ρούβα

Ημερομηνία:

Ο Πλατανιάς ήταν ο νικητής του φιλικού αγώνα απέναντι στον Ρούβα με σκορ 2-1 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (1/5) το απόγευμα στο γήπεδο του Μάλεμε και έδωσε μία πολύ καλή ευκαιρία και στους δύο προπονητές να εξετάσουν την κατάσταση των ποδοσφαιριστών τους ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής που υπολείπεται στα πρωταθλήματα στα οποία συμμετέχουν.
Η ομάδα του Τιμόθεου Καβακά απέκτησε το προβάδισμα στο 19ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Μπαξεβάνη που αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το γύρισμα από τον Πιτσόκο. Στο 49΄ ο Κατσικοκέρης με προβολή, από την πάσα του Μαρτσάκη έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του τέρματος του Χριστοδουλάκη και λίγο αργότερα, στο 56΄, ο Ρούβας ισοφάρισε με κεφαλιά του Φουκαράκη από τη σέντρα του Χαραλαμπάκη. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε στο 67΄ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή ο Κατσικοκέρης.
Πλατανιάς: Λιούρδης, Αθανασιάδης (46ʼ Τσοντάκης), Κατρανίτσας (46΄ Παπαδημητρίου), Παληγεώργος (46΄ Τζανής), Γεωργόπουλος, Πότσι, Μουνάφο, Μαρτσάκης, Πιτσόκος (70΄ Πατρικάκης), Μπαξεβάνης, Κατσικοκέρης
Ρούβας: Ψαρουλάκης (46΄ Χριστοδουλάκης), Πριλάκης, Λαγουδάκης, Ιερωνυμάκης, Βασίλης (υπό δοκιμή, 72 Βαρούχας), Χαραλαμπάκης (72΄ Αναγνωστάκης), Κουτσάκης, Ταβλαδωράκης (30΄ Γιαννακάκης), Γουργιώτης (46΄ Τζορακολευτεράκης), Ξυλούρης (46΄ Αντωνάκης), Φουκαράκης (72΄ Δρακούλης)

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το “νέο σεξ” και το τέλος των one night stand

Της Βιολέτας Φωτιάδη H τεχνητή νοημοσύνη “τρυπώνει” στη σεξεργασία ενώ...

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Δεύτερη ακριβότερη η Ελλάδα στο κόστος στέγασης

ΗΕλλάδα κατατάσσεται δεύτερη στην Ευρωζώνη όσον αφορά στο κόστος στέγασης συνολικά...