13.8 C
Chania
Monday, January 12, 2026

ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ: Για την αθώωση των αστυνομικών που εισέβαλαν στο Δίκτυο για το Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

Ημερομηνία:

Στις 5-5-201010 εισβάλει η αστυνομία στο Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα. Σπάει, τραυματίζει, τραμπουκίζει.Στις 5-12-2013 το δικαστήριο αθωώνει του αστυνομικούς που διέπραξαν την εισβολή.

Διαπιστώνουμε για μια ακόμη φορά πως το κράτος – με όποια του μορφή, – είναι απέναντι στους πολίτες, αντιμετωπίζοντας τους ως το χειρότερο εχθρό του.

Εμείς από την άλλη, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για μια άλλη κοινωνία.

Για μια κοινωνία που η δικαιοσύνη δε θα είναι επιλεκτικά τυφλή και κουφή.

Για μια κοινωνία που δε θα φοβάται μήπως εισβάλει η αστυνομία στο χώρο της.

Γιατί αυτή η κοινωνία έχει αρχίσει να ξεπερνάει το φόβο της μετά από τόση αυθαιρεσία, ασυδοσία και εκμετάλλευση από το κράτος.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ