27.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Φτερό Ρωσικού τζάμπο ακούμπησε πυλώνα φωτισμού στο αεροδρόμιο Χανίων

Ημερομηνία:

Ένα αναπάντεχο ατύχημα συνέβη προχθες το απόγευμα στο αεροδρόμιο “Ι.Δασκαλογιάννης” των Χανίων κατα την προσγείωση ενός Ρωσικού αεροσκάφους τζάμπο.Κατα την διάρκεια της προσγείωσης και στάθμευσης του αεροσκάφους, στις 5 το απόγευμα, το ένα φτερό “έξυσε” έναν πυλώνα φωτισμού, χωρίς άλλες επιπτώσεις.

Αμέσως στο αεροδρόμιο σήμανε συναγερμός και οι 500 επιβάτες κατέβηκαν κανονικά, ενώ το αεροσκάφος οδηγήθηκε σε χώρο στάθμευσης προκειμένου να ελεγχθεί.

Όμως με το ίδιο αεροσκάφος στις 7 μμ επρόκειτο να αναχωρήσουν Ρώσοι επισκέπτες, κάτι που ήταν αδύνατον για λόγους ασφαλείας.

Έτσι ήρθε ένα άλλο Ρωσικό αεροσκάφος και οι επιβάτες αναχώρησαν στις 2:50 τα ξημερώματα.

Σήμερα το πρωί γίνεται η αντικατάσταση του ακροπτερυγίου που «ακούμπησε» στον πυλώνα φωτισμού και αμέσως μετά το Ρωσικό τζάμπο θα αναχωρήσει για Ρωσία.

Και άλλη περίπτωση το 2007
Ένα ακόμη ανάλογο ατύχημα είχε συμβεί και τον Δεκέμβριο του 2007 στο αεροδρόμιο των Χανίων.
Τότε, ένα αεροσκάφος τύπου “Μπόινγκ” 766 είχε προσκρούσει πάλι σε πυλώνα φωτισμού με αποτέλεσμα να σπάσει το δεξιό φτερό του.
Το αεροσκάφος ανήκε σε Ολλανδική εταιρεία και μετέφερε στα Χανιά Ολλανδούς στρατιωτικούς που δεν έπαθαν το παραμικρό.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ